OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 374> |
Korisnik | |
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... meni se jako pjaza ovako va kasheticama, pogotovo as su tulipani
prvi ki odcvjetaju i onda ne mores nis posaditi od njihovih kapulica as pace. Mislin da cu i ja se tako storit na jesen za provu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo za tebe i tvoju kolekciju tulipana!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto sad je R Sara otkrila tajnu uspješnosti: "Prozračiti na štriku prije upotrebe!" Šalu na stranu, prekrasni su i baš je super to što su tako gusto jedan kraj drugog.Ostavi ti njih na isti način.Na tvojim slikama čovjek ima osjećaj da gleda polja tulipana u Nizozemskoj!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Aha, jesu.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislim da znam u čemu je tajna ovogodišnje ljepote mojih tulipana. Neki se sjećaju, a ostali će znati ako se vrate na str. 81 u mom vrtu
![]() ![]() ![]() A sad ozbiljno. Kupljeni su u 10. mjesecu. Posađeni u 11. mjesecu. Kako nemam baš previše mjesta u vrtu (imam kad se sade, ali onda nemam gdje saditi ljetno cvijeće) posadila sam ih u žardinjere. To su uske dugačke i prilično plitke žardinjere, dugačke su oko 1 m. U svakoj je 15-tak komada lukovica. Znači u 4 žardinjere oko 50-60 komada, jedno 5-6 lukovica nije izraslo, ali sve ove ostale su dale cvijet. Kako je ove zime bilo jako puno kiše, bojala sam se da će sve izgnjiliti, ali nisu. Ako pogledate slike na 81. i 86. strani vidjet ćete koje su vrste i koje su boje trebali biti. Uglavnom, onaj jako tamni nije baš tako jako taman, onaj plavi nije plavi nego ljubičast, a onaj zelenkasti je žućkast, iako izvana ima te zelene boje. Ali nema veze, ja sam zadovoljna. Sviđaju mi se ovako na kupu i gusto posađeni. Što ću s njima kad ocvatu? Mislim da ću ih ostaviti u tim istim teglama, porezati ih kad ocvatu, dodati malo zemlje i staviti ih preko ljeta negdje u hladovinu. Kad god sam vadila lukovice nisu mi se baš održale, očito ih ne znam spremiti kako treba. |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.... e sad brzi tecaj "tupilanski" (ki zna za je dici lakse rec tupilan)
Ostavljas li tulipane va onim kaseticama do drugoga leta ili ih vadis vanka i cuvac...... kade-kamo-kako, as su ti kot da su z avionom z olande prisli ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme!!! i onda meni veli da čekam da savršeno procvate da slikam... to je više od savršenog..... kak god da se zove....a mamine alstroemerije ne mogu ni zamislit u cvatu,meni se Hoyina smrzla na žalost....ko i tvoja felicija
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod mame park pun alstromerija, a kod tebe tulipana, fantastično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme...tulipani su predivni..toliko vrsta, izgledaju stvarno prekrasno
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ovo je sedum sieboldii
![]() Postoji li uopće nešto što već nemaš u svom vrtu, baš sam zadivljena.
A tulipaniiii
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mamin vrt
![]() Za tvoje tulipane nemam riječi, kod nas jako teško da ih toliko izraste i procvjeta, vjerojatno su toliko cvjetni jer su u pitarima, hoćeš ih poslije preseliti u zemlju ili ostaviti u pitare. Moj je favorit onaj bijeli ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma neznam koji je ljepši..makar mi stalno zapinju za okice oni ljubičasti što izgledaju kao ruža
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kakvo davljenje,stvarno su prediiiivniiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tulipani zamamni,pravi bećari
![]() ![]() zanima me samo čega nema kod tebe.. |
|
![]() |
|
Tulipani, tulipani.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The end. Obećanje - neću više daviti s tulipanima (osim ako ovi što još trebaju procvjetati ne budu neki posebni ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno Otok, kale se spremaju na cvijetanje,alstromerije također, calistemon živnuo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |