Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 32>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:11
Joj kad sve krene koja če tu biti opet ljepota -ali jezerce mi stvarno prekrasno .što je najbitnije meni dublje ne treba -------meni i branku dosta -sijedimo i uživamo -a ribice idu van-hahahah
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 23:29
Proljeće i u vikendicu došlo.
Samo me jezero iznenadilo, izgleda da nisam bila dugo kod tebe???

Njega se ne sjećam od prošle godine, ili mi je promaklo...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:12
Hvala niho, proljeće - jezero je napravljeno prošle godine proljeće-ljeto, valjda si preskočila.

Volim kad je muving i kad se nešto događa.
6.4. Skradnik, isti dan Split, pa splitska kavica, odmah 8.4. nazad, najprije u Zadar i obilazak muzejai apoksiomena, isti dan natrag u Skradnik - vrijeme predivno. Evo nekoliko slika - nešto staro i nešto novo.
Cvjetnjak okopan, a polako izviruje posađeno od lani.

Sljez u raznim bojama, sve forumaški ograđen šiškama sa srušenog susjedovog bora.

Gledano s ceste prema kući, bit će super kad se rascvjeta

Jagodina tritoma posađena uz ogradu

Kineski šaš nestao po zimi lijepo napreduje

Još uvijek se osjeti proljeće u zraku

Vinci sam prostor ograničila, a veselim se i turskim karanfilima, bit će tu i kukurjeka.

Hoyina frčkava vrba puna mladih listića

Jezerce u punom sjaju

Malo sam okopala jagode (trebale bi biti penjačice - za sada nisu

Kat.rein tayberi okopan, poslije i malčiran korom drveta

Jedna od 5 aronija koje smo posadili lani, okopane, pognojene, malčirane.

Imam laganu upalu mišića, ali  jedva čekam onaj slijedeći vikend da počmem s radovima u vrtu (povrće i slično).

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:16
Pa ako ti je dvorište u Rijeci malo, ovdje se možeš razigrati.
Krasno ti je tu. Dobro si se dosjetila ovo sa šiškama.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:28
Prekrasno ste sredili ovaj vrt, vit će tu svega, ideja sa šiškama je super Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:40
prekrasno, lijepo ti je i u Rijeci, ali ovo je zaista predivno, puno prostora, zaista tu možeš dati mašti na volju, jezerce.......
Prošetala sam s guštomClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:44
Sve je jako lijepo al ova ideja za ogradicu ti THE BEST
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 00:49
Eto vratila se ja iz berbe smrčaka, prebacila slike i samo zavirujem malo da vidim kako je u Skradniku.Ne mogu ostati dugo jer rano krećem za Umag na SMRČKIJADU.....Triša prekrasno ti je u Skradniku, već puno ima cvijetića....Najljepše je jezerce, baš ste ga super sredili.....ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 18:31
Hvala vam što ste malo došle k meni u vikendicu, kad ponovo organiziramo druženje kod mene vjerujem da ćete opet doći.
RIJEKA

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:04
jezerce ti je prva liga. pogotovo onaj mostić. a ovo kamenje tako dobro izgleda. sad kad još pored ova vražja vrba izraste..milina
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:06
Danas samo šećem vrtovima, nemam inspiracije i neda mi se pisati, ali ovo moram ponoviti jer ti i B zaslužujte svaku pohvalu :

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:50
Triša predivno uređen okoliš..jezero je baš predivno
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:22
Vidim tu i nešto plavo
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:22
Kratko rečeno: krasno!  Thumbs%20Up
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:43
sve je prekrasno !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:53
Ma vidi je bolan -pogledaj te ljepote pa šta ti misliš da ja ovdje neću doći i sve to vidjeti -ma bolan eto mene uskoro da znaš-nedam se ja -Volim te malo mojesmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:27
I vikendica je lijepo uredna, sređena i cvjetna! Svaka čast Triša tebi i TM. Kad li samo sve to stigneš!?
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:48
tu ti znaci guras sve ono pusto cvice koje dovlacis hahhahaha prekrasno je...prava oaza
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:49

Svi su već sve rekli!Big%20smile

Ovdje se možeš doista razigrati.

Ovo s češerima je  superideja i jako dekorativno, a jezerce....Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 20:47
Hej dragi moji, svi ste tu bili, a ja nisam ni kavu skuhala. Evo sad ću pristaviti, servirati na stol pored jezerca, pa ćemo se napričati. Dođite opet.
Niho ti bar nisi daleko, što je to za tebe 100 km, ajd vidimo se-ostavi zle misli za sobom.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.