Alstroemeria |
Odgovori | Stranica <1 2021222324> |
Korisnik | |
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta jako su ljepe
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujući tebi imam ove prekrasne alstroemerije, jako ih pazim i presretna sam što uspijevaju prezimiti vani kod mene. Sara hvala! |
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeka fra....ja imam tvoje....jel ih trebam posebno zastititi, prebaciti u podrum mozda?....sto da radim...zna li itko?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje unijela unutra imam ih prvu godinu pa me strah da mi ne smrznu.
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala en....i ja razmisljam da prepolovim grmic i polovicu stavim u podrum.....jednostavno ne znam sta da radim ....lani je zima bila nikakva i super su se odrzale.....hmmmm
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna ništa ne brini. One mogu biti na velikim minusima. Sjećam se da je Voki pisao da su temperature kod njega bile i -17 i ništa im nije bilo, nije ih malčirao
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala moon....nesto sam citala ranije, ali je isparilo s godinama.....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretpostavljam da se ovo odnosi na one koje su u bašti. Kakvo je iskustvo sa saksijama u kontinentalnim uslovima? Sve je manje prostora za zimski period pa razmišljam da li je pametno da je ostavim napolju.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošlog proljeća ja sam mene obradovala sa njima
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, to si dobro napravila
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma baš si me nasmijala Antonija, i meni se to često dešava ...
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona i kod mene tako
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Al ćemo uživat u cvjetovima |
|
|
|
JEKA FRA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit ce cvijetica kodmene se isto pocele budit
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |