Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ahimenes - Achimenes
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ahimenes - Achimenes

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 25>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2014 u 09:52
dva različita achimenesa, vrlo vrlo slični, u stvarnosti je razlika ipak vidljivija...

plavi achimenes:

ciklama achimenes:

ovo sam nekako uspjela "namontirati", ugurala grančicu plavoga u sredinu druge biljke, primjećuje se tazlika u nijansi...e da imam dobar fotić:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 12:31
procvali i ovi:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 12:40
krasni su smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 13:53
Prekrasni su smile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2014 u 15:50
imam ih i ja Wink

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2014 u 18:51
konačno, još samo da procvjetaju

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2014 u 20:39
Počelo je... dva cvijetića ali ubrzo će ih biti sve više....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 18:39

Natalija,vidi me  Hug Hug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 20:19

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 20:25
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 08:40
Zahvaljujući Nataliji , po prvi put imam je i ja na svom balkonu. Oduševila me ova biljčica. Izgleda da joj paše ovo toplo, a oblačno vrijeme. Za vrijeme sunčanih dana stoji na najsjenovitijem dijelu balkona gdje dobije sunca samo kasno poslijepodne.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 12:09

Imam ih i ja klasične ljubičaste, a i neke novitete. Ovo je jedan od mojih novih stanovnika,  sad čekam da još procvatu crveni i rozi, a ima i jedan ljubičasti ali tamnog lišća..Smile   Počela sam ih opako skupljati, još mi samo za Achimenes orkestar fali bijeli..LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:21
 Za crvene isto zahvaljujem Nataliji ! smile79smile86 Nisam ih slikala jer su još mali.   A drugi crveni su kupljeni, njih isto čekam da procvatu.Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 21:59
predivni su vam svima, moji samo što se nisu otvorili Tongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 23:33

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 00:34
Moji ljubičasti su počeli cvjetati!!
Petit i Bugicaza5
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 14:41
evo ih

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 12:45
i moji su od Natalije smile72

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 12:46
i milice7 smile72

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 15:42
Natalija je  nesebično podijelila na sve strane pa sada više nas uživa u ovim cvjetićima.....

Natalija....smile79

E. Nona, drago mi je da lijepo rastu....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.