Zamjenski materijali za decoupage |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Detrđentom za pranje suđa i vodom ali se s vremenom, kao uostalom i sve drugo, unište pa ih zamjenim. Pala sam u napast da ih ubacim u perilicu posuđa na 50 stupnjeva pa da vidim što će se dogoditi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja isto- alí ih povremeno ostavim nakon pranja u omeksívacu za ves preko noci:;
! |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I jel pomaže omekšivać'''''????????
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja već odavno koristim ove lakove, zaista su odlični, a kistovi što god probala, s vremenom odu... Probat ću perilicu i omekšivač - ništa ne košta!! |
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blažena bila ona koja se sjetila ove teme!! Relativno sam nova u decoupage-u i isto sam tražila zamjenske proizvode jer mi je u hobby artovima sve dosta skupi,, pa isto tako koristim bijelu akrilnu boju koju mješam sa dipi,, ali mi je frendica stavila bubu u uho da bi se to nakon nekog vremena moglo odljepiti,, ali vidim da ipak ne,, što me jaaako veseli
E sada,, što se tiče onog zadnjeg premaza,, zaštitni sloj...
Kupila sam u Lumosu onaj obični zaštitni lak koji mi je dosta skup,, a nekak si mislim da nije baš pogodan za tipa kišu ili nešta slično,, pa čisto inf jel mogu koristi zaštitne lakove tipa za drvo ili željezo.. jel to okej ili su ipak preagresivni za tako nešto?
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo da odgovorim Crv.daliji - omeksivac stavim preventivno i primjetila sam da su kistovi puno bolji bar prvo vrijeme nakon sto ih namacem....i ja sam isto to cula od iskusnijih pa vidim da pomaze, dlacice kistova nisu krutepa se lakse s njima radi.
Dodajem i odgovor vezano za upit koji lak - meni je najbolji za sada7 Swing color, zagasito svilenkastog sjaja - to je robna marka Bauhausa |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U toplu vodu staviti malo sode bikarbone ili prašak za pecivo,komadić maslaca ili margarina, dvije-tri kapi deterđenta za suđe i u toj vodici ostaviti kistove preko noći. Sutra dobro isčetkati kistove
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke drage, hvala vam... muku mučim s kistovima, jer, iako stoje u staklenoj vitrini, na brzniu mi se po njima polove nekakve sitne mucice i onda mi je čitav rad kod lakiranja "dlakav"... pogotovo dolazi do izražaja kad je bijela ili ivory podloga... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih pitala radi li ko sa bitumenom?
to zamenjuje braon boju. volela bih cuti vise o tome |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
kokica
Novo sjeme Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, da pitam i ovdje, radim kuglice od stiropora ali gdje da nabavim one kukice sto idu u kuglicu?
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kokice, ja ih kupujem u hobby shopovima, drugdje nisam vidjela.
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kistove pokušajte poslije pranja potopiti na kratko u regenerator za kosu ,meni budu kao novi , poslije namakanja isprati.
|
|
moonfairy
Novo sjeme Pridružen: 04 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, možete mi molim vas reći di se mogu povoljno nabaviti drvene kutije? Po hobby dučanima mi se čine prenapuhane cijene, a ne znam uopče di da ih tražim?! Hvala unaprijed!!
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Repromaterijal-Suveniri Nakit na fejsu
|
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natasatodorovic
Novo sjeme Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/f495f1b1-705397_138244559661193_499395047_o.jpg" />mada sam nova u ovome,molim misljenje
|
|
ina034
Novo sjeme Pridružen: 13 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ina034
Novo sjeme Pridružen: 13 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage cure partim več jako dugo ovaj forum i eto odlučila sam se uključiti ija..Dosta dugo radi sa svime i svačime
kao decoupage, slokam na staklu itd..ali imam jedno pitanje da li je netko od vas lakirao nekim zamjenskim završnim lakom koi može u perilicu...hvala vam |
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto meni neće ova stranica da se otvori, ima li još tko ovakav problem |
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |