Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 48>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:29
Ovo je prekrasan poklon, a možda ti i ukradem ideju (smijem?)smile143
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 19:28
anđelka, samo daj! 
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:46
teto anastazija ti si zakonsmile141,divan,predivan poklon za necakasmile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:48
Bravo Anastazija onaj stalak za ključeve i ogledalo s motivom bršljana me oduševio, jednostavno, a lijepo... Clap
život je more
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:53
luuudilo je poklon.... i majica Big%20smile i kutija smile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 23:28
...nema do tete Kid%20With%20Toy%20Cari još ovako dobre i vrijedne...super rad, od ideje do realizacije....samo me zanima ko bu dobil šibu od Krampusa Evil%20Smile
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 09:22
Anastazija, super ti je maja za nećaka, i zaista budi sretna i sa pusicom...male stvari nas čine sretnima ( u nedostatku velikih LOL)

A sada ozbiljno, super rad, super ideja....bravo imaš " rad dana"

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 10:03
I ja kažem......Rad dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 16:23
ajme,kako ste me sve nahvalile da me je sad malo
a još da znate kako me je sram kad gledam sve vaše divne božićne radove (isprika velika što slabo komentiram) a ja ništa po tom pitaju još nisam radila. 
zapravo sam neka umorna (već danima) i samo da mi je spavati. a kad se probudim ne mogu doći k sebi... i neće me inspiracija...
izgleda da ću ja biti ta kojoj će samo Krampus doći Cry

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 17:59
Anastazija, nisi jedina tako umorna... i mene do neki dan držalo, a od nedelje sam dobila dozu motivacije i ideja...  smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:29
fantasticna majica...morala bi ja nabavit za moju ljepoticu necakinju...kutijica je prekrasna...svaka castsmile78
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:41
bravo teta bas ti je dobra majca Winkvjerujem  da ce te ta jedna slinava pusa jako razveselitiLOL
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:50
ovo je bio rudarski posao iskopati moju galeriju iz zaborava...
ali evo i ja sam nešto radila....

jedna kutija za čaj završena prije 10-ak dana

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:52
a onda posudice za posijati pšenicu ... isporučene na vrijeme za sjetvu. jedna mami... jedna baki... i jedna šogorici

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:54
a onda serija zimsko-božičnih tanjura

i zajednička fotka

i uradak za božični swap (danas došao u prave ruke)

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:57
anastazija prekrasno si to namackala....sve mi se sviđa smile141
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:59
možda ti je trebalo vremena za iskopati galeriju ali priznaj da ti je trebalo vremena i za postaviti slikeWink....ti si bila jako vrijedna i puno,puno lijepih stvari napravila...ne znam šta izdvojiti kad mi je sve supersmile71....a kutijica za čaj je krasnasmile89
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:18
radovi su fe-no-me-nal-ni! smile120
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:21
Woooooooooow! Ova tvoja božićna hiperprodukcija je sjaaaajna! Sve mi se jako sviđa! A pogotovo su mi super ovi tanjuri s crackleom u sredini - sjajno si se to dosjetila! Svaka čast! smile147
E, sad kad sam te nahvalila imam 2 zadatka za tebe: Prvo - postavi slikice u Friško iz pećnice. Drugo, kad ti tako dobro ide crackle lak, molim te javi se i pomozi curkama u temi "Crackle lak" iliti ovdje  http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3805&PID=323569#323569
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:31
cure hvala vamsmile79
crackle u sredini i nije bio neka velika mudrost. to su one lijepe okrugle salvete koje sam cijele lijepila na tanjur. dakle crackle je išao preko salvete.

i bolje mi je bilo dok mi je galerija bila negdje na 3-4 strani... bar mi nitko nije davao zadatkeLOL
ali ajde idem to odraditi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.