Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dijana7566 - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dijana7566 - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 27>
Korisnik
Poruka
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 12:11
Od svega najljepše mi je srdašce,lijepo proljeće kod tebe.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2014 u 08:11
dijana ja se ne sjecam da sam setao ovim lijepim malim vrtom i znas sta cu ti rec svidja mi se kako si to sredila kao bombončić je sve bez obzira sto je malo ali bas je slatko smile141
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 08:46

Gaura se nakon što ju je vjetar izlomio polako oporavlja

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 08:53
Panj s proljetnom frizurom

Kad sam ih posadila bile su jednake. Razlika u rastu je očita.

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 08:58

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 10:14
Lijepo šarenilo cvjeteka kod tebe, jako slatko i veselo!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 11:09
Prekrasno i šareno kod tebeHug
a panj mi je simpa sa proljetnom frizurom!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 11:17
Lijepe kombinacije u teglama
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 11:50
Šareni se, šareni!!!
Super izgleda, a vidim da i predivno miriše!Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 14:30
Prekrasno šareno a panj sa frizurom je simpa
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:53

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:57

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 17:02

i za kraj moj miljenik

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 10:55
Prelijepo! smile57 Ali, moram izdvojiti tvog miljenika, divan clematis! smile64
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 11:17
Dijana draga, pa kod tebe je prekrasno !!! I opet ću pnoviti da ti se divim kako uspjevaš tvoje relativno malo dvorište pretvoriti u veliko ! smile55.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 12:40
Temzi, Miska,Nisa kaktus smile79
Dadinice miriše super
bugicaza5, glikice hvala!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:38
Kolorit boja me oduševio, bilo da su ruže, bilo da su ljetnice,sve je savršeno a i ljubimac se baš potrudio da te razveseli a bogme i nas koji smo samo u posjetismile64
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 22:25
Vrlo ugodna bila je šetnja prilikom uzvratnog posjeta ovom ambijentu raznovrsnosti biljaka, cvijeća i njihovog bogatstva boja. Autohtoni, opušteni, ležerni dojam u svojoj skladnosti ostavljaju "cvjetni zid" i ispred njega popločenje ciglom sa patinom vremena.Clap Uspio sam usput pojesti kiseli krastavac i jednu ljutu papričicu (nadam se ne ljutiš se), a siguran sam da sam krenuo uz one drvene stepenice našla bi se i neka fina slavonska kobasica. No, to bi već, blago rečeno, bila velika nepristojnost nenajavljenog posjetitelja.LOL

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 07:47
Aralija smile79

Inox drago mi je da sam te ugostila u mom malom dvorištu pa makar to bilo krastavcem i fefikom ( kako mi zovemo ljutu papričicu).

Što se tiče patine tu si u pravu.Kuća je starija od 100g Prvi zapisi koje imamo o njenoj prodaji su negdje iz 187 i neke, a vjerujem da i večina cigala datira iz tog doba.

Nadam se da si pod patina mislio na ciglu, a ne na travu između cigala s kojom se uzaludno borim jer ne volim koristiti otrov Embarrassed

E sad, da si krenio uz stepenice našao bi tamo svašta što bi ti bilo zanimljivo ,s obzirom da moj svekar voli skupljati razno razne starine, ali kobasicu i slaninu nebi našao, ali bi zato naletio na čuvara i "gazdu" tavana

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:52
Prekrasne fotografije,naravno pitam se kako sve stigneš.............
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.