Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od svega najljepše mi je srdašce,lijepo proljeće kod tebe.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana ja se ne sjecam da sam setao ovim lijepim malim vrtom i znas sta cu ti rec svidja mi se kako si to sredila kao bombončić je sve bez obzira sto je malo ali bas je slatko
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo šarenilo cvjeteka kod tebe, jako slatko i veselo!
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe kombinacije u teglama
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šareni se, šareni!!!
Super izgleda, a vidim da i predivno miriše!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo! Ali, moram izdvojiti tvog miljenika, divan clematis!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana draga, pa kod tebe je prekrasno !!! I opet ću pnoviti da ti se divim kako uspjevaš tvoje relativno malo dvorište pretvoriti u veliko ! .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, Miska,Nisa kaktus
Dadinice miriše super bugicaza5, glikice hvala! |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolorit boja me oduševio, bilo da su ruže, bilo da su ljetnice,sve je savršeno a i ljubimac se baš potrudio da te razveseli a bogme i nas koji smo samo u posjeti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo ugodna bila je šetnja prilikom uzvratnog
posjeta ovom ambijentu raznovrsnosti biljaka, cvijeća i njihovog bogatstva
boja. Autohtoni, opušteni, ležerni dojam u svojoj skladnosti ostavljaju "cvjetni
zid" i ispred njega popločenje ciglom sa patinom
vremena. Uspio sam usput pojesti kiseli krastavac i jednu ljutu papričicu
(nadam se ne ljutiš se), a siguran sam da sam krenuo uz one drvene stepenice
našla bi se i neka fina slavonska kobasica. No, to bi već, blago rečeno, bila
velika nepristojnost nenajavljenog posjetitelja.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija
Inox drago mi je da sam te ugostila u mom malom dvorištu pa makar to bilo krastavcem i fefikom ( kako mi zovemo ljutu papričicu). Što se tiče patine tu si u pravu.Kuća je starija od 100g Prvi zapisi koje imamo o njenoj prodaji su negdje iz 187 i neke, a vjerujem da i večina cigala datira iz tog doba. Nadam se da si pod patina mislio na ciglu, a ne na travu između cigala s kojom se uzaludno borim jer ne volim koristiti otrov E sad, da si krenio uz stepenice našao bi tamo svašta što bi ti bilo zanimljivo ,s obzirom da moj svekar voli skupljati razno razne starine, ali kobasicu i slaninu nebi našao, ali bi zato naletio na čuvara i "gazdu" tavana |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne fotografije,naravno pitam se kako sve stigneš.............
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |