Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od svega najljepše mi je srdašce,lijepo proljeće kod tebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
dijana ja se ne sjecam da sam setao ovim lijepim malim vrtom i znas sta cu ti rec svidja mi se kako si to sredila kao bombončić je sve bez obzira sto je malo ali bas je slatko
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lijepo šarenilo cvjeteka kod tebe, jako slatko i veselo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepe kombinacije u teglama
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Šareni se, šareni!!!
Super izgleda, a vidim da i predivno miriše!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana draga, pa kod tebe je prekrasno !!! I opet ću pnoviti da ti se divim kako uspjevaš tvoje relativno malo dvorište pretvoriti u veliko !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Temzi, Miska,Nisa kaktus
![]() Dadinice miriše super bugicaza5, glikice hvala! |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kolorit boja me oduševio, bilo da su ruže, bilo da su ljetnice,sve je savršeno a i ljubimac se baš potrudio da te razveseli a bogme i nas koji smo samo u posjeti
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Vrlo ugodna bila je šetnja prilikom uzvratnog
posjeta ovom ambijentu raznovrsnosti biljaka, cvijeća i njihovog bogatstva
boja. Autohtoni, opušteni, ležerni dojam u svojoj skladnosti ostavljaju "cvjetni
zid" i ispred njega popločenje ciglom sa patinom
vremena.
![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Aralija
![]() Inox drago mi je da sam te ugostila u mom malom dvorištu pa makar to bilo krastavcem i fefikom ( kako mi zovemo ljutu papričicu). Što se tiče patine tu si u pravu.Kuća je starija od 100g Prvi zapisi koje imamo o njenoj prodaji su negdje iz 187 i neke, a vjerujem da i večina cigala datira iz tog doba. Nadam se da si pod patina mislio na ciglu, a ne na travu između cigala s kojom se uzaludno borim jer ne volim koristiti otrov ![]() E sad, da si krenio uz stepenice našao bi tamo svašta što bi ti bilo zanimljivo ,s obzirom da moj svekar voli skupljati razno razne starine, ali kobasicu i slaninu nebi našao, ali bi zato naletio na čuvara i "gazdu" tavana ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasne fotografije,naravno pitam se kako sve stigneš.............
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |