enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah Nona, tvoj vrt, kao i uvijek, melem za oči! Veeeliki pozdrav!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo i mene... ono skroz desno su jagode, je li tako? Blitva je već tako velika i lijepa.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da jagode su, već imaju pupove |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je već ovogodišnja blitva ili je od lani?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blitva je prošlogodišnja, kod nas ju nitko ne obožava pa ju neću ni sijati samo ostavim ono što se samo rasije, imamo jedne prijatelje koji ju obožavaju tako da najviše oni dobiju
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek sve uredno i lijepo.... Milina za pogledati......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je i zdrav rasad, a to je najvažnije. Narasti će oni, treba sunca i topline.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona, čini se da ti puževi nisu oglodali biljke, hvala Bogu! Što danas posadim, sutra pola pojedeno unatoč svim mojim naporima. Sa salatom se ne mogu sastati, ni posijanom ni flancima-i to sve pojedu. Zato guštam u pogledu na tvoj uredni vrt.
Moji flanci rajčice pikirani 25.3. nisu narasli ni milimetar, kotiledonski listići požutjeli, a osim dva prava listića kod pikiranja, nijedan novi nije narastao. Kad iščupam biljčicu ima korjenčića. Možda imaš kakvo iskustvo ili netko tko dođe u posjet tvom vrtu. Misli baciti sve flance. Sjeme je bilo moje već više godina obnavljano.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jadranka4 ma nemoj ih bacat i moji su jako mali ja mislim da je to zbog hladnoće jer i kad je danju toplo jutra su hladna, danas sam malo veće posadila u vrt a manje ponovno pikirala u malo veće posude, što se tiće puževa nađem i ja gdje koji ali ih nema puno, sva sreča, savjetujem ti da ih skupljaš i uništavaš kao ja krumpirovu zlaticu
|
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonice, i mi smo svoj krumpir uspjeli zagrnuti. Uvjerila sam se da je nejbolji način protiv puževa, upravo ovo što ti kažeš - skupljanje puževa. U stvari, uzmem šiljasti štapić i radim "ražnjiće". Odurno ali učinkovito.
Nećeš se ljutiti ako odgovorim jadranki na tvojoj temi... ja nikako ne bih bacila flance, koliko god bili maleni. Sve svoje rajčice, neovisno o veličini, sam posadila u povrtnjak i malčirala i svi su u trenu porasli i ojačali. I paprike isto, one su već dugo stagnirale u plasteniku, posadila sam ih na foliju iako imaju samo dva listića. Pokušaj ih zaliti gnojivom za balkonske biljke, možda krenu, smetati ne može.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |