VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 43> |
Korisnik | ||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nadam se i želim da sa Biggi navratiš,pa da napokon popimo tu kavicu zajedno
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svratila sam samo da ti zaželim dobro jutreko kada ujutro svratiš u svoj vrtek nakon povratka iz Sarajeva !!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja sam šetala i uživala u tvom prekrasnom vrtu pa ti se javljam da ne odem nepristojno bez pozdrava.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja prijateljice, davno nisam posjetila tvoj vrt. Ustvari ne tako davno, a ti u nekoliko majskih dana pokazala svoj čudesan vrt i okoliš. Nemam riječi, prekrasno je!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slikami nas samo ješkaš...... ča ono, va šesten mesece smo pul tebe , va krasnen vrte i kafe uz more.....kako lepo
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korijenčice,draga,
Pul mora,na ždraje,va hlade,va moru-nogi močit,sve se more kad se če! Hvala Vam na posjeti veselite me!
|
||
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dogovori padaju, čitam
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
morala sam ti ostaviti trag jer sam se tak lijepo nasmijala.
Ni riječi nisam razumijela što ti je Korijenko napisala , a tvoj odgovor u tragovima |
||
belica,zagreb
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja navratila, na hlade,na kratko, pogledala tvoj vrtić, zagrlila tebe, podragala Belu, potočala malo nogi va vode, i morala poć ća !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Belica,
Draga Free, Hvala Vam na posjeti, dojdite pa sljedi prevod......(na terenu,pokraj mora,na ležaljci.....)a i kavicu ćete popiti!
|
||
|
||
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš sam uživala u šetnji i prelijepim biljčicama sad može i kavica.
|
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
he he rado, zvuči prelijepo.
|
||
belica,zagreb
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bila,vidjela iod silne
|
||
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Rijeka
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Mosteri Cvate mi hosta,kaže Otok |
||
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
heuchera s rozastim cvjetovima ali epiphyllum s nježno rozastim sve bolje od boljega
|
||
Odgovori | Stranica <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |