Anđelkin vrt |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 114> |
Korisnik | |
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija pogleć ju ali dobro ju pogledaj! Pušta grančice! Ma rekoh ja do kave će biti prava cura.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sve ove dane me ovo zaokupljaloURL=http://imageshack.us/photo/my-images/411/dsc00688.jpg/][/URL]
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da bi na kraju izgledalo ovakoRL=http://imageshack.us/photo/my-images/860/dsc00687y.jpg/][/URL]
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od dvije ruže koje trenutni cvatuURL=http://imageshack.us/photo/my-images/856/dsc00685is.jpg/][/URL]
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej...... znala sam da kod tebe nema zapreke da nešto ne uspije cura je za pet, već se veselim a vidim kritanteme u zemlji i novo kap na kap
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je staro novo je u fazi montiranja, malo je kompliciranije pa se oteglo a i prevruće je za bit vani.Što napraviš do osam uri si napravija a površina je prevelika |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekokrasno. Jako mi se sviđa boja ove lantane. Gledala sam je za naručiti sjeme. Da li je to Ham & eggs. Meni se čini da je.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sam i ja malo prošetala tvojim vrtom. Lijepo ti je, raznovrsno. Zavidim ti na ovolikom terenu za povrtnjak.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala karmen,pojma nemam kako se zove lantana a inače je crvena na slici baš i ne izgleda.Čula sam da iz sjemena nikad nisi siguran u boju da će bit kao roditeljska biljka,valda će narasti za koji pelcer |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala OTOK trudim se mada baš i ne uspjevam,viruj mi nemaš na čemu zavidit osim na više posla ,frustracija i ogromnog računa za vodu. |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijednice jedna-- krizateme uzgajaju par kuća dalje od mene, samo u plastenicima,,baš su ih neki dan sadili...lantana je
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kad stavim slike od lončanica što ćeš tek onda reći? Da nije potribe vraga bi ja bila vridnica, bila bi negdi ipod bora uz more.A da lantanu malo poškaramo na jesen ili kad se već razmnožava? |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktuse uzgajaj, što će ti krizanteme!?!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha ha ha krizanteme pred zimu rješim barem veliku većinu a neznam di bi smistila prekonekoliko tisuća kaktusa? Zezam se, imam i ja minijaturni kaktusgarten naravno nisu tvojima ni do kolina ali bez zezanja prezimljavanje bi bije problem. Ako imaš nekih koji mogu opstat vani lahko se dogovorimo |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi, vrijednica si i ne budi skromna! Malo tko se upušta u ovakav pthvat. A bogme ni cvijeće ne zapuštaš. Ma sve je za 5!
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upuštaju draga,upuštaju mnogi,nastojim ne zapustit- trudim se |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bogme je tu pala prava šljakica- od kud ti energije? ja sam provela upravo 1h čerupajući po vrtu, 2 po kući, i krepala. Sad se zatvaram i spuštam rolete....
|
|
belica,zagreb
|
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni ne pitaj otkud,a to je tek polovica.Ma to ti meni dođe kao psihoterapija i ja to volim radit, volim prčkat u zemlji volim ju osjetit u rukama i pod nogama jednostavno zaboravim na sve i svašta kad sam među pitarima i u vrtu a kad još malo pođu e tu je energija. Umorim se naravno ali i odmorim u svemu tome |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je, to si dobro rekla. Ja tako nekad kad zapizdim nešto u glavi... lijepo odem na balkon pa presađujem, kopam, odmah zaboravim na sve, a ak ništ drugo i vrijeme ubijem jer poslije imam šta i za čistiti.
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |