Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:56
paradajzi su luda biljka sto je toplije oni sve bolji i jaci jedina biljaka koja voli ove vrucine bez zalijevanja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 00:20
A da vas dvije ipak odete u vrt pogledati, možda se i ugodno iznenadite kad ih vidite. Možda je drač narastao, njemu ne treba kiše, pa čuva vaše biljke od isušivanja. Ni drač nije uvijek zlo u vrtu, osim slaka. Osim toga, neke biljke bolje uspjevaju na velikim vručinama. Cinije su još uvijek lijepe kod mene, a uopće ih ne zalijevam.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:57
Ništa mi ne valja na vrtu..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 09:59
Ana moja draga,slak je kod mene jedino čemu ne smeta ova vrućina.... Kad bi bar sve tako napredovalo!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 23:10
Svesa
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 23:11
Hej curke, hvala na posjeti.
I hvala što mi zalijevate dok mene nema, ja danas u veeeelikom poslu... Zatvaramo ulaz u stan- stakleni zid...
Moram vljda nekuda smestiti cvijeće po zimi! Kad bude gotovo bit će poslikano i dano na ocjenjivanje.
Monstera, ja već 2 dana u vrt nisam ni ulazila.... da me ne ošarafi srčka od "ljepote".
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 10:02
Ma bila sam Ana, nije da nisam. Drača ima, toga ne fali. Ono zbog čega sam toliko razočarana je da mi vrt nije ono što treba biti u ovo doba godine. Paprike sam nasadila oko 2oo kom, jer i gazdarici spremam uimnicu, ali bit će je samo za jesti i to neće biti baš nešto lijepa. Sve je slabo i preslabo.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:16
Malo sam ti biljkice!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 23:14
Ista sam kao i ti,znaš da me strah uopće i ići na vrt,kao da bi i imala što vidjeti....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 10:04
A jesam nepismena. Spremam zimnicu, a ne uimnicu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:53
Istina,bolje valjda nismo ni zaslužili....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 00:03
Kod nas jučer u prognozi, trebala pasti kiša,danas trebala pasti kiša,i onda može tako svaki dan,a ono ništa od kiše...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:49
monstera citam najavljuju vam kise prekosutra ako Bog da.joj opet pocele nesnosne vrucine kod nas u bosni bastu ne mogu nazalijevat suho,popucano zemljiste.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 23:41
Ako slučajno dibri Bog pošalje jedu trodnevnu kišu možda bi nešto i došlo k sebi. Ovako od vrta nema više ništa.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 10:07
Uimnicu? sad si me dobro nasmijala! ali nije to ništa,puno puta tako napišem nešto tako i onda se ljutim na samu sebe....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:52
budi optimisticna [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> zbog grijehova nas ljudi nema nam kise.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 00:00
Kod nas noćas pucalo i sijevalo sa svih strana. U susjedno selu, nekih 3-4 km dalje se izlilo, a kod nas ni kapi.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:51
Teško da će nešto biti od toga,rekli su i za sutra kišu,pa opet ništa,opet pucaju u prazno...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 23:44
Mislim da još nema kiše na vidiku!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 22:53
Do prije par dana ulaz u moj stan je izgledao ovako

By dpodor12 at 2012-07-07
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.