Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 370> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova Rokova slika dok traži školjkice na žalu vraća mi neke stare (i drage!) uspomene
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Moram ti reči da sam ištampala tvoju sliku i stavila na ploču. Pita moj sin, tko je to na slici, a ja kažem: to si ti Bartole, nagodinu!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malo sam se zbrčkala
![]() Dakle, vrt i kuća, već sam rekla - zadivljujuće. Cvijeće predivno.
Ali slike koje snimaš su posebne. Nisam htjela ponavljati, sve su predivne, svaka za sebe. No ipak me ona slika stolisnika očarala. Djeluju kao da nije sa zemlje,nego negdje iz svemira!
Plaža s unukom je pak posebna priča. Tu se kupati je prava uživancija! I odraslima a ne samo djeci!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za Roka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna slika Roka i plaže!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
more i cvijeće,zar postoji ljepša kombinacija?!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja bi takvog unuka i takvu morsku plažu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne slikice krasnog dječaka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na odgovoru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti
![]() Kamilica tebi želim ovakvu sliku s Bartolom sljedeće godine ![]() Ona udarna gužva i vrućina su prošli, ja i Roko se kupamo skoro svaki dan, a navečer idemo malo u šetnju, meni kao da je ljeto tek počelo ![]() U vrtu nema puno novosti, zadovoljna sam što je sve živo, a po vrtu se vidi da su ipak one najjače vrućine prošle, već se polako oporavljaju ruže, ostići, gazanije, c. ruber, gilardie... Evo malo friških slika U kamenjaru Hortin kutak ![]() Santolina i lrasni luk ![]() Kamenjar s druge strane ![]() Lantana ![]() Gaura je opet procvala ![]() Budleja velika i cvjtna ![]() ![]() Pasiflora ![]() Rudbeckia ![]() Juka je cvala, ali nažalost nisam slikala cvijet, evo već ima i plod ![]() Kalistemon druga cvatnja ![]() ![]() Slak se rasijao svugdje ![]() ... i ruža uz zalazak sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dok ulazim na forum pitam se,pa gdje li je lantana!? kad tu si, s pregršt novih slikica- predivno,hvala |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasne slike od cvijeća do zalaska sunca, romantično .....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ova zadnja slika s ružom na zalasku sunca je predivna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
teško mi je nešto kod tebe izdvojit kada je sve čarobno ali moram ovaj kalistemenon predivan je i još sa pogledom na more, a tek pasiflora, lantana.... mogla bih još dugo nabrajati
šaljem tebi i Roku jedan topli bilogorski pozdrav ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
konačno tvoj kamenjar! Puno svega poznatoga, a bome i ponečeg nepoznatog.
Santolina je preslatka, biserno sivoplava, svježa i bujna, a ukrasni luk ima baš simapične cvjetiće.
Vatrena lantana lagano leprša na povjetarcu, tako raskošno lijepa. Zalijevaš lantane svaki dan ili...? Moja u tegli na balkonu se objesi ako ne dobije redovno svaki drugi dan obilno vode.
Budleja s tim nježnim bijelim cvjetićima je divna, a kalistemon sa svojim blistavim četkicama čaroban.
veličanstven vrt! Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana, od Hortinog kutka pa dalje sve je prekrasno. U tvom stilu, puno cvijeća i zelenila, lijepo složenog, sve bujno, krasno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Napokon uživanje u prekrasnim slikama!
Sve je krasno ali boja ove lantane je očaravajuća;
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš prelijepo cvijeće!
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |