Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 223224225226227 243> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve prekrasno, rascvijetano, bujno, prekrasnih boja, ali ruža je ruža
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ti odati priznanje što uspjevaš stići na sve strane. Svaka čast! Da li je ona lysimachia ciliata prezimila u Skradniku ili je tek sada posađena? |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raznolik izbor bilja, lijepo uređeno.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od riječi do riječi potpisujem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo vrijedna pčelice
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, hvala ti što svratiš, drugi puta ćemo kafenisat u Split
Naravno,veselim se! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam sretna kad vas toliko vidim u svom vrtu. teško da bi se negdje smjestile, ali već bi se nekako snašle za jednu kavicu i sladoled.
M.kaktus, kad bi postojala plava ruža, dala bih sve da je nabavim, iako moram reći da me neko plavo cvijeće ne privlači toliko, napr. nije mi draga plava hortenzija, previše je umjetna.
Antonija, opet što se tiče felicije, i uživo bi ti se sigurno dopala, tako je nježno plava!
Vera, mogla bi svratit i osobno, nisi na kraj svijeta, uostalom znaš što je tvoje kod mene.
Maso, veselim se kad mi jedna tako draga i lijepa "cura" dođe !
Blanka, ti rijetko svratiš, pa sam počašćena što svratiš k meni.
Mari, tvoje je cvijeće prekrasno, no vjerujem da se uvijek nađe nešto što ti nemaš i u mom dvorištu.
Moon nadam se da ćeš jednom vidjeti moje dvorište uživo!
Konte, gailardia mi se uvukla pod kožu, predivna biljka, skočit ću danas do sajma u Rijeci kupiti si koju za Skradnik.
Lora, e kad netko kao ti reče da je dvorište lijepo, to posebno cjenim, pa i sama znaš da savjete tražim od tebe.
Nataly, lysimachia je u Skradniku već dugo, ne nestane čak ni po zimi, uvijek je lijepa tamnih listova i žuto cvjeta, a širi se ko luda.
Donesem ti je drugi tjedan kad odem gore.
Anaida dođi opet, tvoj mi je vrt uzor, no teško te kopirati u mom malom prostoru.
GT, hvala ti, jednom ćemo valjda i tebe upoznati.
Mira 21, veselim se nekom susretu s tobom.
Otok puno toga je u mom dvorištu zahvaljujući baš tebi i zato mi je posebna čast kad ti svratiš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bih ja rado navratila ali neću imati vremena. Morat ćeš mi ti donijeti poslijepodne. Sad krećem za najljepši grad na svijetu. Vidimo se.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
nanica
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već par dana šetam Vašim vrtom i Dnevnikom rada i zaista Vam se divim. Sve mi se jako jako sviđa! SUPER
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, vidimo se kod Korijenka!
nanice, vidim nova si i drago mi je da si svratila i u moje malo dvorište, uzvratit ću ti posjet, kad nađem tvoju temu
|
|
RIJEKA
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja isprazni sandučić
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čega nemaš ovdje imaš tamo.... prekrasno sve ali dižem palac za karijolu tamo i ovdje u Ri za sliku koju je ponovila Mari¨!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam tvoje vrtove zbog prekrasnog plavog cvijeća!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GLEDAM I UČIM,
divim se tvojoj neuništivoj volji da sve što zamisliš i stvoriš.
Ruža je preljepa,ali plava boja u tvom vrtu je nekako PLAVA.
Odmarala sam oči i dušu u tvom vrtu,doći ću opet.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zamolila bi gospođu TRIŠU..bez obzira ja bila na forumu ili ne,,kad sve možeš pozdraviti i svima s e zahvaliti..pozdravi i meneeeeeeeenemoj da ti ja dolazim tamoo..od danas oću pozdrave na tvojoj stranici ili te nemaaaaaaa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kariola ti je super mi smo imali takvu kad sam bila mala ali je vjerovatno završila na vatri kao i puno drvenih stvari šteta...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim setati tvojim vrtom,najvise zbog plavetnila,a i ruza ti je
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki dan je u dvorištu nešto novo i to je ono što čovjeka veseli i tjera naprijed.
Baka da vječna je dilema što ostaviti u Rijeci, a što uzeti u Skradnik!
Tkivić veseli me tvoj posjet, uvijek.
Belina, sretna sam što te imam, ovdje i oduvijek, od naše mladosti!
Niho, ti si moja draga mlada prijateljica, i ti to sigurno znaš, a prijatelji su kao zvjezde, i onda kada ih ne vidiš znaš da su tu.
E.nona, mm skuplja takve stvari, no sada ih je sve manje, jer su ljudi shvatili da bi im mogle poslužiti za ukras. No mm je po uzoru na ovu kariolu napravio još nekoliko,znamo da nije starina, ali na izgled su iste.
Gio, što reći kad bi samo djelić tvog vrta mogla dovesti u Rijeku, bilo bi to super, a naravno i tebe zajedno s vrtom!
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 223224225226227 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |