Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 226227228229230 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta torta je jako fina , gledala sam prije nekog vremena reportazu o porijeklu i tradiciji iste !
Jedino su je nesto drugacije slagali ! |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, pozdravljam te .....
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dodjem ja rado u tvoj vrt proshetati ! Osim lijepog cvijeca dobijem jos i tortu
ma kud cu vishe ?! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno ti bilo Danas sam se sjetila i tebe, i da ti je imendan, a torta ti je sigurno prijalajoš kad znaš tko ju je radio
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee,
Mari, dobro mi došla... Torta je zaista fina a i pošto ju je snaha pravila još je bolja... Od kada imam snahu, jako malo sam na redu za pečenje kolača..... |
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni hibiskusi, ovakve duple nisam još imala priliku vidjeti, anemone su veličanstvene....baš uživam u tvojim rozoljubičastim tonovima u vrtu...torta izgleda jako fino i primamljivo!
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, hvala ti na posjeti...dođi opet ponekad....
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji vrtni hibiskusi su posebne ljepote upravo zbog duplih cvjetova, a ovaj na ovoj stranici ima predivnu boju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, pozdravljam te u mome vrtu. Lijepi su mi i obični vrtni hibiskusi ali dupli su mi posebno lijepi. Ovi moji su još maleni, prvi cvijet od kada su posađeni u vrt, prošle jeseni..... Na jednoj kineskoj stranici sam vidjela da imaju raznih boja, između ostalih crveni i žuti... Nastojat ću nabaviti to sjeme....
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, sjeme!!! Moja bolna točka. Tebe sam odmah zapamtila po uzgoju biljaka iz sjemena.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam još pogledala i učinila prvi korak ... Odlučila što želim naručiti, samo sada to treba i ostvariti.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan je , stvarno je fascinantan sa tolikim cvjetovima. Čini mi se da zbog bijele boje izgledaju još veći.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala i ja sve je bujno i lijepo posebno bijeli hibi kojeg sanjam,milice molim te kako se zove biljka na str.194 osma sličica
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica , draga , jesam jako bezobrazna ako te molim da mi samo
mrvicu sjemena od tvojeg bijelog mocvarca spremis ? |
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala milice ja bih skoro ponovila riječi od gf ali me malo sram.
|
|
Odgovori | Stranica <1 226227228229230 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |