Istarski blues |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 40> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera Bijeli tulipani su . Narcisi ispod jesu oni mini mirisni? Obožavam travnjak kada je pun tratinčica u cvatu...., kako0 veli Štefica za leći na njega i gledati u nebo. Ali pomočnik-dežurno smetalo je ipak najljepši .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vera jastucac predivan,tulipani isto,travnjak
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera ja uvijek kažem da smo mi koji imamo veliko imanje pravi sretnici. Počneš na jednen kraje i kad sve završiš, tamo kade si počela već je kaos, nikad kraja. 100 dana va mesece mi nebi bilo dosta. Još malo pa ćeš punit barku i ja oni moji tri veli "skalini"
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U biti kod mene je mrvu toplije nego u Rukavcu pa bih mogla danas. Ovdje za divno čudo sija sunce. Više im škodi kiša.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovoga nisam ni pogledala kod Bešlića. Pa zamislite, ja kupujem samo exkluzivu. On mi ga je skoro na silu uvalio za par kuna. A sad evo sretnog snoba.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve. I cvijeće i trava i kaktus... ali taliban
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera ovaj kaktusić mi je baš osvježio dan, a i moji su još unutra, dali ima neki od onih mojih koji neće moći biti vani.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih još 15 dana bila oprezna s onima od Bešlića. Bili su na dosta toplom, a noć bi ih mogla iznenaditi. Još je malo zima.
Ove druge seljačine sam izbacila, osim onih gdje mi treba pomoć. Znaš ono, ja sam um a sad mi treba onaj koji klade valja. |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok - sačekat ću još malo, pa ćemo onda vidjeti zajedno što može na sunce, a što ne može.
|
|
RIJEKA
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusić je čista petica!
P.S. Slušam savjete i neću Bešlićeve kaktusiće još iznositi van.
Vera, ak' treba pomoći iznositi kaktuse- javljam se.
Jaka sam, zdrava sam i blizu sam.
Ak' koji i padne nećemo ga baciti, ja ga bum uzel k sebi - se razme!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnog li svega, kod tebe vera...za cvijetice na kaktusu nemam rijeci
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia, odmah jedan savjet. Meni je faucarija propala ove zime. Trebala je ostati u kući.
Ti dođi kad god hoćeš i napravi inventuru. Što može, a može dosta toga, dijelim, a za fizikalije imam 2 sina i 1 v.d. zeta. |
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
P.S. znam da imaš sad ferije. Peglanje ti neće pobjeći.
|
|
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo za prvu ruku
a može i ovako
Priznajem, Taliban je bio motiv da povirim ovamo, iako mi ni blues na istarskoj ljestvici nije mrzak
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrala sam nani ovu sličicu, jer je baš za Verinu temu.Kad dođe ljeto, Vera će baš ovako, a nas tko šljivi. Zato skuplja sukulente i kaktuse da ih može ostaviti, bez zaljevanja
|
|
RIJEKA
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni cvijećari uvaljivaju vaze a tebi kaktuse i ja bi voljela da i meni neko tako--uvali |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jojo tebe r baš si bezobrazna čuj uvali
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera prekrasan je ovaj kaktusić...
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je simpa onaj kaktusek!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se razumijemo, Bešlić mi je uvalo samo kaktus (pošteno platila, mislim 5-10Kn). Čovjek je 20 god mlaći od mene 15 cm nii od mene i 30-40kg lakši od mene.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |