Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 104> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se,fuksije suno isto su takoi čuvarkuće,hoste,pachira....aj dobroooo, i ti isto
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obožavam fuksije i stalno virkam po njima da se slučajno uši ne pojave,a one prošlogodišnje stalno maltretiram i vrhove im trgam da se razrastu u širinu...jadne one samnom za ove mi je čovjek rekao da su baš sa tim velikim cvijetom...
Silvek imala sam problem sa preživljavanjem palchire i zato sam ju izbacila van pa kako bude..osušile su joj se dvije grane,a ostale su preživjele..a mravci mi stalno dosađuju,ali nisu u palcjinu zemlju ušli...za sad sashaaa dolazim ti uskoro u inventuru..sam da znaš |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si se jadna stvarno prestrašila da je Andrea sve pobrala . Ali ako sam ti obećala tritomu onda je tvoja i čeka te. I ne radi to više, kad ti nešto obećam onda ne kupuj. Ovaj put ću ti oprostiti ali drugi put će i od mene bit .
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeee moja duza je u opasnosti ma ne sumnjam ja u tebe Horti...tu jednu sam kupila na flori pa mi triša nije dala da još kupim,a tebe sam žicala kasnije
|
|
Zagorski bregi |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija ljubičasta i ona pastelna su mi krasne! A cvijet od čuvarkuće je poseban! Pitam se kad će se koja od mojih odlučiti obradovati me.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kontesica i meni je žao, samo sam tebi nedostajala |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma smrcko..mislim da nije baš tako..mislim da su te i drugi htjeli upoznati
procvala je i treća fuksija iberisi pomiješani rozi i bijeli ova delosperma se širi ko šašava,morat ću žutu preseliti e ovaj sedum će dobiti izgon iz kamenjara jer je agresivan i već sam ga pola počupala,ali ne da se lavanda se rascvala ko šašava i stalno ju bubice,pčelice i leptiri oblijeću kiša me udavila dva dana pa ništa pametno se nije dalo napraviti pff |
|
Zagorski bregi |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubičasti iberisi... ja ove godine za sad imam samo bijele. možda me negdje iznenade, tvoji su baš krasni!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksije su ti prekrasne, ne mogu se odlučiti koja je ljepša
lavanda takođe, ma sve ti je super |
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmm te tvoje fuksije! nije ni čudo da ih obožavaš kad su tak krasne
iberisi super, nisam znala da se tak zovu a i ja ih imam, a i lavanda je za pohvalu |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš prekrasnog cvijeća ali fuksije su ti zakon!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeee, konti mene dugo nije bilo na tvom bregu, pa sam se danas uvalila pred komp i lijepo prošetala, sve ispregledala. Sad neznam od kuda bih krenula hvaliti jer je sve prekrasno, sve 5+ , ali fuksije su zakon. Ja ih obožavam, ali nemam baš sreće sa njima, pa ih ove godine nisam ni kupila. Veliš iberisi rozi i bijeli, a nisu li to alisumi? Ako mirišu na med onda su alisumi.
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure
ove godine sam podbacila sa ljetnicama,ali sam se bacila u sijanje i nabavku barem dvogodišnjih i trajnica..a te su male pa i nema puno cvijetića u vrtu kat rea bome ne znam...iris mi je poslala sjeme i napisala da je to jednogodišnji iberis budem pomirišala a budem skupila i nekaj sjemenkica za svaki slučaj..kaj ne Silvek? zagorka zezaj ti samo...sad sam se sjetila,slikat ću ja ovaj grmić iz raznih pozicija pa će se činiti da ih ima kao kod tebe..polje čitavo |
|
Zagorski bregi |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije nego onaj sedum dobije izgon pomisli na mene. Lavanda je predivna. Ja mislila da ima samo bijeli iberis - i kako sad cvjeta, moj ocvao u martu.
Kod tebe sve nešto super. Delospermum je super, a gdje je žuti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odusevila sam se tvojim prekrasnim fuksijama.
Vidim da imas posadjene i koprive, da li su i one trajnice? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija to sam i ja htjela pitati, ali zaboravih,prvi puta ih imam i simpa su
Triška moj je posijan kasnije možda zato..od sad sve sijem direktno u zemlju pa kad procvate..pa ono je muka prava u teglice i onda mi pola propadne...jesi sigurna za ovaj sedum? pošaljem ti ga cijelog..samo ga negdje smjesti gdje nema nikakvih drugih biljaka pa sve hoće zadušiti a žuti delospermić se sakrio ispod ovog rozog..sporije raste vidi kakvi su bili u proljeće.. sve nešto super? dođi pa vidi kako je..ništa ne ide po planu i zato su pripremljeni cvijetnjaci poslužili kao privremena mjesta i rasadnici ali bit će |
|
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno,divno,divno,al fuksija je ocaravajuca,ta mi je omiljena
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija odlična ,a tek lavanda...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni cvetići
Čini mi se da i ja imam iberis, moram čekati da procvjeta. Nadam se da će i moja lavanda bar u pola biti lijepa kao tvoja |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživancija je prošetati cvjećkama koje nam slikaš...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |