Ideje za vrt |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
boakill
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam gdje da stavim pitanje.. znate li koji program za uređenje cvjetnjaka,da se može besplatno skinut,ili online da se može uređivat??
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
igraj se s ovim
http://www.smallblueprinter.com/garden/ |
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova dolje slika je baš fora,sad si mi dala dobru ideju, pa ću znati kud ću sa starom WC školjkom!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure sve te ideje za vrt su fantastične , ali to mogu samo da sanjam, prvo cviječe nam je preskupo, i daleko je hrvatska od toliko ljepog savršenstva, suprug mi je slikao engleske i holandiske vrtove kad je bio na terenu boli glava da sjednem i plačem ili da se preselim tamo
sve te zemlje drže do ljepote, nap njemci svoje parkove i jezera uređuju a mi tj pojedinci preko noči bace vreču smeča i čim jedan baci postane deponija pozdrav curama na ljepim slikama |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad već spominješ Njemačku darijaz evo kako izgleda jedan park u jednom malom gadu u Njemačkoj gdje sam bila prošli tjedan
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bio raj za oci, posebno nama koji zivimo u stanovima....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi se jako dopada:
|
|
Rijeka
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otok
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što bi vi stavili ovdje ispod stubišta i kako bi ovo uredili? Sa druge, suprotne strane je zid od zgrade. Ulaz je na sjevernoj strani tj. ovo stubište. Ovaj prostor vidim iz svoje spavaće sobe ba bih ga uredila. Molim i slikovne ideje.
|
|
Rijeka
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliki je to prostor? Visina? Koliko ima svjetla i da li dopire sunce?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok cca 3m2 , visina je na donjem dijelu cca 70cm a na gornjem cca 180cm. Svjetla ima dovoljno ali sunca baš i ne.
|
|
Rijeka
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dušu dalo za posaditi nekoliko paprati,pa oko njih još nekoliko paprati pa sve to uokviriti sa papratima.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi tu išla na neko dugotrajnije i jednostavno rješenje.
Stavila bi foliju da ne raste korov, na nju sloj bijelih kamenčića, možda poneki veći zanimljiv kamen, a sredinu (ili više prema onoj strani gdje je veća visina) neki zgodan otporan grm. Tu i tamo poneki busen festuce glauce. Ili možda po rubu onu lijepu travu koju ima Belina, ne znam joj ime. |
|
Lošinj
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grmove i veliko kamenje nema svrhe saditi i postavljati ispod stepenica. Festuka glauca u tim uvjetima nema sanse da opstane jer voli jako sunce. Ideja s papratima je odlicna pogotovo s onim koje vole suhu sjenu, uz rubove di ima vise svijetla moze se posaditi ophiopogon. Ako ne ofarbati stepenice nekom ljepom bojom i na tlo staviti kamencice odgovarajuce nijanse. |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja ideja je bila da se bijelim kamenjem osvjetli prostor.
A zašto moje festuce u hladovini dobro izgledaju? |
|
Lošinj
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavisi u kakvoj hladovini rastu; lagano zasjenjene ispod nekog stabla je ok ali ispod stepenica bez direktnog sunca (svjetlo samo sa strane) nebi prezivjele. Festuca glauca u sjeni razvija duge izduzene vlati a busen nije ni malo kompaktan kao one koje rastu na suncu. Intenzivna plava boja dolazi do izrazaja na suncu.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |