Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 370> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Slažem se da je kamenjar odličan,naravno kao i sve ostalo. One terase,ma neznam što bi rekla. Prekrasnooooooooo! I svaka čast tebi jer treba to sve održavati.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Neznam sta reci sto ostali vec nisu rekli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kamenjar ti je već sad super a kakav li će tek biti kad procvate sve što ima procvasti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne nije kadulja, ono sivo su zečje uši i cvatu plavo, a ono drugo sivkasto neznam kako se zove, ali cvate u proljeće biljelim cvjetićima i jako se širi, ako ga ne spriječiš uguši sve oko sebe.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana što reći sve je prelijepo i još cvijeta,super.A tek kad sam vidjela da ruža sada cvjeta, baš si sretnica.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, da li je na mjestu gdje ti je posađena juka duboka zemlja ili ne i da li je u zavjetrini ili na vjetru? Ne znam gdje posaditi moju malu juku.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
I meni je tako kad sam vani meni je to odmor bez obzira kaj radila,a kad treba po kući to je više ono - to moram!!! (kad bi barem netko drugi)
Al kod tebe je koliko vidim sve ljepo napravljeno.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
e to je meni pravi kamenjar, ne možeš ti tu gore kod nas to napraviti jer ispadne šašavo uza sav trud.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si to rekla Lilly, treba to sve održavati, meni je sve je dobro raditi vani, ali ono u kući, ne volim nikako... stakla užas...
Ja u kamenjaru nemam puno posla, sve ostaje u zemlji, prije proljeća malo ošišam što se previše raširilo, a poslije samo kidam ocvalo cvijeće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pravi mali zemaljski raj......
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Lantana svaka čast..vi već i povrće sadite
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Otok juka ti raste svagdje i ima jako duboko korjenje, makar bila posađena gdje je sami kamen, ja je održem, a ona pusti mlade metar dalje nikako je se rješiti. Sve podnosi samo joj vjetar nekad slomi donje lišće i to odrežem. Bojala sam se radi unuka da se ne nabode pa sam ih odrezala, ostale su dvije, ali do njih on ne može. Samo je stavi daleko od prolaza, a ostalo joj je svejedno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana što reći što već svi drugi nisu - stvarno živiš u raju i neka. kredenca kao plastenik - ideja za deset, u tvom raskošu cvijeća prepoznajem i neke koje će ubuduće krasiti moj vrt i hvala ti na tome.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kod mene danas lije kiša i puše jugo, ali je vikend i i par dana bilo lijepo vrijeme i ja sam se naradila u vrtu
Sređen kamenjar, posjekla sam dvije juke od metra, svu me izbola i neće više, imam dvije vrste jednoj oni listovi stoje ko sablje i sva se bila iskrivila i jako je opasna, a druga je sa savitljivim listovima i ona će sada cvasti. MM prekopao povrtnjak i posijao svašta... ![]() Japanska krizantema je ocvala i sad sam je porezla da se napravi mali grmić jer već niću mlade, ona je zbog svojih listova dekorativna cijelu godinu ![]() Kamenjarke su sve živnule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj snježak i neven su se rasijali svukuda po vrtu i stalno cvatu ![]() ![]() Njevica je neumorna, evo već 4 mjesec cvate, karanfili su se se jedva probili pored nje ![]() Obrezala sam ruže osim ove dvije koje još cvatu ![]() ![]() ![]() Anemona je i dalje prekrasna ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Lantana, jel na jednoj od ovih gore slika kadulja?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša i drago mi je da će te neke biljčice podsjetiti na mene.
Mamaa, kod nas su ljudi već posijali i posadili svašta od povrća i već im je izniklo, mi smo čak malo zakasnili. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala ti Lantana na odgovoru za juku
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |