Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 136> |
Korisnik | |
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajoj.......
ak sve odrežem, moja ograda koja raste već nekoliko godina će se jako prorijediti. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ovo bi trebao biti klematis, zar ne, samo ne znam koji.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Ne znam dali se radi o istome,ali ja sam prošle godine imala takvu paučinu i uvele listove na Loniceri,a krivci su bile gusjenice. U poljoprivrednoj ap. su mi preporučili insekticid King,morala sam ponoviti špricanje 2-3 puta i odrezati sve grane zahvačene paučinom. |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ništa posebno mu ne radim, stoji na istom mjestu preko 10 godina , raste i cvjeta, čak ga ni ne gnojim posebno, jedino ga u proljeće kad počme tjerat dosta prikratim inaće mi se jako razraste i prebaci preko konstrukcije tako da bude ljepši sa zadnje strane a ne dvorišne
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
24crogirl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
moje jadno neće nikad bit ovak veliki i lijepi...samo se izduzuje...ima 1 m sigurno pa sam ga vezala uz balkon da ga vjetar ne odnese pa sta bude...
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
A mene moja Pillu. Početkom proljeća greškom sam slomila jednu novu mladu grančicu. Iz nje izašle nove dvije i sad obilato cvjetaju. Primjetila sam da je i W. nike počela rasti dalje, možda bude i koji pup.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasan je, doza prehrane, doza ljubavi zar ne nona to je vaš recept?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
tomizx ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
molim nekog da mi identificira klematise. Montana Rubens (neznam koji) cvate u rano proljece a ovaj plavi ljeti.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako su lijepi Bebolina, vjerojatno ih imaš u hladu dok su ti listovi ostali tako zeleni
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
enrikova nona-pa sto mu radite? Prekrasan je!
|
|
![]() |
|
Divno Bebolina. Svaki dan sam zaljubljenija u ovu penjačicu. Mislila sam da je cvatnji kraj, kad i moji, iako su mladi i mali svaki ima par cvjtića, a W. nike i desetak. Istina nešto sitniji nego u svibnju, ali ja zadovoljna.
Imam jedno pitanje. Ja sam ispod klematisa posadila jagode, a između njih u namjeri da zaštitim "noge" mojim ljubimcima, posadila sam lijepu katu, kadifu i ageratu. Zbog jagoda ove biljke nisu baš napredovale, a sad kad sam pošišala jagode sve su biljke ostale bose, i klematis i ove koje su ga trebale štiti. Moje pitanje glasi: Mogu li ispod klematisa staviti žardinjeru s pelargonijama koje sam tako povezivala da rastu u visinu? Hlad bi sigurno napravile, ali ne znam hoće li smetati što će pritisnuti korijen clematisa. |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo Nono
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Na mom clematisu (duž cijele ograde) se pojavilo nekaj kaj izgleda kao paučina, tanka, svilenkasta.
Ne znam da li se stvarno radi o paučini ili je to neka bolest. Uz to su mi neki listići djelomično spaljeni, možda od vrućine, a možda ima veze s paučinom. Kakva su vaša iskustva s tim? |
|
![]() |
|
Ah, ljudi moji, ovu sam sliku morala ponoviti, zato citiram. Prekrasno nono, prekrasno, sve drugo je suvišno reći.. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> Aralina, slažem se za ovo, doza ljubavi, doza prehrane. Ljubavi i vremena imam na pretek, a prehrane... svakako samo ne znam je li to to ili da tražim nešto drugo, jer iako je mojim klematisima prva godina i cvjetaju još uvijek, imam dojam da im nešto fali. Malo lisne mase imaju i sporo rastu. Ja ih prehranjujem tekućim gnojivom za cvjetnice, 1x tjedno. Mislim da treba nešto drugo, jer ovo radim već cijelo proljeće i nema rezulttata. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |