josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 39> |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa kod tebe predivno sve rascvjetano uživaj još dok mraz ne počne da uništava ovu ljepotu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Helenijumi su prekrasni ko zlatni gumbeki!!
Divni asteri! |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam vidjela da pitaš za one bijele loptice, to ti je achillea ptarmica, super biljčica, neumorno cvate cijelo ljeto.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,Jos!!!Kako ti samo idu ove biljke iz sjemena!Bravo za uspijeh i trud!
Horti hvala na odgovoru i u moje ime.I ja već dugo tražim naziv te biljčice.... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa za kaznu što nema novih slika isprazni sanduče. Već 2x pišem poruku, a ono ništa...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno josipa kod tebe jos nisam bio al sam se odusevio a ehinacae i pupavice su ti fantastične :)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa čeka proljeće
Želim ti puno lijepog i cvjeća ovu godinu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa ja nestrpljivo čekam sličice.
Znam da imaš puno toga za pokazati |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovo kod tebe pokušavam skontati gdje je ovo tvoje brdo pošto sam i ja iz sarajeva sve je divno u nedostatku vlastitog vrta uživam, kod vas moje kone.
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajde Josipa obraduj nas novim slikama.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje nisam ove godine mislila stavljati slike ali evo vama za ljubav ,par panoramskih tek toliko da vidite kako to kod mene izgleda ovih dana.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je divno i uredno
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala gioiaa ,posebno za to uredno ,to mi je jednako važno kao i ljepota cvijeća. mada priznajem nisam više ni ja u mogućnosti kao prije, da sve uredno održavam.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokooon!Prekrasno kao i uvijek!Nadam se da ću to,uskoro vidjeti uživo!
Nego,ona ruža,na zadnjoj slici ruža,jeli to nostalgija?Moje su obje uginule :( |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ovoj slici je ruža Hajdi Klum ,kadulja i Leonardo Davinči
Ljubičasti delphinium iako je na slici možda plav kadulja i žuti delfiniumi opet kadulja i lavanda Westelend |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Alisa ,ja stalno ponavljam bujrum a ti ništa.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da je vazna urednost ,samo nema se puno vremena,a i pretoplo je za neke velike radove,ja cekam predvece pa da krenem u akciju |
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |