I ja se igram... |
Odgovori | Stranica <1 2122232425> |
Korisnik | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....e baš si me nasmijala, gotovo, već sam se večeras opet "poigrala" s njom... slike sutra... |
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nije ovo ona bijela, nego druga-nova, a "stara"!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je ova tacna, a nisi valjda onu staru opet dirala ?
|
|
ANĐELKA
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si fulala razmake između motiva šablone, mislim da bi ju trebala pošmirglati i sve isponova
Lagano sumnjam da nas zavlačiš i da si imala doma 5 istih tacni pa ih samo štancaš Inače imaš kronični šmirglalitis |
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mislim da ste se vi već počele sa mnom malo...ali sama sam tražila..kami oštro oko, razmaci uistinu nisu razmjereni, ja sam ti previše brzopleta, hoću odmah sve, tko bi još trokut tražio...znam i da šablonice nisu idealno otisnute ali sam htjela da ovo izgleda baš kao da je staro i davno rađeno i u zbilji tako i izgleda, a ako je još jednom pobrusim dobiću neobičan okvir za slike, dno će proletiti. Dakle da rezimiramo, imam dvije tacne ove veličine (bijelu i ovu sa ružama) i još jednu veću koja čeka, a tko zna koliko će radova i od te veće ispasti kada me krene...biće kao sa tvojim vješalicama...jedna vješalica a svi mislimo da ih je najmanje dvije, u mom slučaju makar pet... |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro je, prošla si test s mojom malom podvalom, obranila si svoj rad Stvarno je lijepa tacna i baš se dobro slažu šablonice i ružice
Netko bi mislio da sam ja precizna i da sve mjerim, ni blizu, sve od oka i najčešće brzopleto Očito smo obje avanturistice |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacna je preljepa,jako lijepa salvetica na njoj
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neka ih je i pet,baš me briga ali ova ti je savršena!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, ovo je tacna i ne usudim se pitati koja je to više, ali mogu reći da mi je jako lijepa!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacna je bas lijepa,ponukala si me da i ja uradim nesto slicno.
bravo
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja tacna je za +10!!!
A koga briga da li su razmaci " na mjestu", i ja sve radim od oka, s tim da nosim naočale....pa si zamisli kako to sve na kraju izgleda
Ruže su moj " naj" motiv, a ti si ih tako lijepo ukomponirala.
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...more, kaća, slavica, izzy, sarita, proljeće hvala vam svima i još hvala primaveri na ovoj ideji za bookmarkere, s obzirom da ovoga debelog kartona imam makar još dva kvadrata, vjerovatno će ih biti još, danas tri nova...i da, hvala kami i anđelka, zamalo ih zaboravih
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bookmarkeri su ti fantazija!!! Pa ko ne bi čitao knjike s njima?! ...iako ja jednom vidim malu greškicu ...cccc..kako ti se to omaklo???Ajde, šalim se, odlični su mi, svaki na svoj način...a najprije mi upao u oko onaj s narančastim cvjetićima...Krasno, krasno!
Ova mi je tacna baš po ukusu, molim te ne diraj je!!! |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rozice, vitice na tacni, tako shabby
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvi prekrasni bookmarkeri... wow... stvarno su mi za poludjeti... ova dva s trešnjinim cvjeticima su prekrasna, ali onaj zelenkasti mi je bas srcu prirasao...obozavam taj papir i tu salvetu
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bookmarkeri su prekrasni, iu njih svaka knjiga mora biti jako dobra za čitanje (samo ako ti oni ne odvuku pažnju od sadržaja, pa zaboraviš đta čitaš)
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne daj da te izlude!Sve je super,bookarkeri su tako slatki,nježni ,cvjetno-proljetni!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh,uh zaboravila sam ,ima šanse da se obogastimo-počela sam naplaćivati 10 kunića tko dođe gledati ježiće-fifti-fifti:pet meni,pet tebi!ha,ha,ha!
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...drage moje, baš ste mi drage...iluvia - i mislila sam da će se tebi najviše svidjeti zeleni, rekla si jednom da je to tvoja omiljena salvetica, slavice - nemam ništa protiv te ideje, u ova krizna vremena svaka kuna je dobrodošla, baš mi je drago da ti se ježić svidio i hvala vam svima što navratiste do mene
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |