piramida |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 33> |
Korisnik | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova bijela kutijica sa plavim motivima se jednostavno mora dopasti tvojoj sestrični...ak joj se ne dopadne, onda nekaj s njom baš ne štima, jer ova kutijica je prelijepa...obožavam kombinaciju bijeloga i plavoga...menije super...
a kaj se tiče muškrac ai poslova, valja uvijek probati, iako sumnjam u postojanje teorije da se to uspije...ili, to meni ne uspijeva... taj uradak, piramido moja, tije jednostavno...najljepši inajsavršeniji... mislim na maloga peglača... prelijep je |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Piramida, tvoja sestrična je prava sretnica... i ova bijelo-plava ljepotica je savršena, a po pitanju vaze doista nema mjesta tolikoj samokritičnosti jer se nikakve greške uopće ne vide, a vaza je krasna, vrlo romantična i čak da je prazna lijep dekorativni komad u prostoru
A limač je presladak, kak mu samo dobro leži pegla
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj cure zlatne ste,baš ste me razveselile.Ma i meni se kutijica sviđa jer volim plavo bijele kombinacije,još kad je sredim iznutra,bit će odlična,a i vazica mi se već više sviđa.Mislim da sam vidjela kod Anđele ogledalo sa takvom salveticom,šteta kaj moje nema okvir,pa da stvarno imam komplet.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledam ja kako je piramida bila vrijedna i puno lijepih stvari napravila. sva sam oduševljena i zadivljena i onda ...
šta zaboravit???? godišnji??? pa iris, nemoj mi to raditi! ja danas došla s mora, imam još dva dana slobode i onda opet sve po starom. i onda da zaboravim na godišnji - ne dolazi u obzir!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti. Ne znam što bih rekla na sve...imam dvoje djece i znam koliko mi znače, a ovaj novi zakon je totalna pušiona...bolje da ne napišem što mislim o tom zakonu i gospodi iz vlade... Nemoj odustati, sigurno će se već nešto riješiti. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavo - bijela kombinacija nije moj stil, ali moram priznati da mi je jako lijepo za gledati, pa tako i tvoju kutijicu! Ne kužim šta ti je pošlo po krivu, izgleda mi savršeno! Imaš inspiracije draga....!
Mali je premedeni - jel' pegla bila slučajno upaljena?!?!? Ne brini Spiderwoman, i ti ćeš dobiti svog slatkiša, sigurna sam u to... |
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada,Izzy,hvala vam,teško je kad nešto jako želiš,a ne možeš to imati,a bez tog malog slatkiša ,mislim da život nije potpun...valjda će jednom i meni svanut sunce,a do tad,uživam u mackanju i trackanju i ne mislim na probleme,zakon,glupog ministra...i vjerujte da mi je drago da sam slučajno nabasala na ovaj forum,obožavam se družiti sa vama,uživati u vašim radovima.Ma dosta pisanja,idem nekaj mackat da vam imam kaj pokazat
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična mi je ova zadnja kutijica. Preslatka, shabby ti baš leži...i sat mi je super. Radovi s rižinim papirom (barem mislim da je rižin) su mi odlični. Bravo, samo tako!!!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plavo bijela kutijica je predobra. taman da neku kuhinju a unutra vrecice miomirisnih cajeva (to je kutija za caj, zar ne?!). prelijepo
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je stara kutija od nekakvog duhana koju mi je sestrična dala da je malo uredim,a kak imaju plavu kuhinju i plavo bijelih sitnica,odlučila sam i tak napravit kutijicu.
I ja sam već mislila da je to odlična kutijica za čajeve(zato sam stavila gore šalice,vrč..) |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cekaj malo,pa ja sam propustila komentirat zadnje radove,plavo bijela kutijica je preprekrasna..a malom slatkisicu pusa,bas je meden
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramida, kutijica mi izgleda zanimljiva, ali je slika malo mutna pa se baš i ne vidi.Jel to struktur pasta ili?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ljepo
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cleopatra nije,to ti je obična boja za beton,prvo smeđa,a onda bijela i sve skupa šmirglano.Ma dobila sam kantu te boje,ali je jako gusta i teško se maže,a nisam znala da je moram malo razrijediti sa razrijeđivaćem.Kutija je sad zapravo glatka,ali se to ne vidi,izgleda mi kao da je stara 100 godina.
|
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |