Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 30> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izvrsno iskombinirana bilježnica, od printa, 2k, dorade, lakiranja,ma sve je izvrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Bilježnica je odlična
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Karmen, Izzy, Otok, Anđelka i More... hvala cure drage na komentarima... uvijek me oraspolozite i kad se ulijenim natjerate na daljnji rad...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa kombinacija s 2k.
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia tvoja mi je bilježnica u žurbi pobjegla a sad sam je našla i prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Felina, File, Dorina... svakoj velika pusa
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
s obzirom da sam prije tjedan dva u svom odjelu proglasena "ministricom od okolisa i unutarnjeg uređenja" u svom odjelu (s naglaskom na unutrasnje uređenje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, ured će pdmah odisati proljećem! (a sutra snijeg
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Baš su slatki,i snijeg će se rastopiti kad ih vidi,ma neće padati ,to Anđelka samo plaši ljude!Ma predobri su,u prvi mah sam pomislila da su okviri za slike kad sam ih vidjela u "friško"
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...da, i ja sam kao slavica pomislila da su okvirići, nema veze, što god je baš je lijepo i sigurno će unijeti vedrinu, super, super!!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
originalan poklon kolegicama,bas lijepo od tebe.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicno
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
držaći su ti draga moja odlični, i ja imam jedan smeđi i da znaš ukrast ću ti ideju, neka i moj radni stol bude lijep, pusa
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lluvia ,i ove držaće će trebati patentirati,bravo!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Illuvia ovo je stvarno krasno, ideja super
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Lluvia, vidim zaintrigirala si nas sve svojom mističnom bilježnicom i skrivenim likovima, doista fenomenalan motiv, ali izvedba kao i uvijek savršena, pedantna, originalna... a kaj se držača knjiga i fascikala tiče, predivno je vidjeti uredski prostor osvježen umjetničkom rukom, s pravom nosiš svoju titulu jer si ga ovim radovima oplemenila ljubavlju
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako dobra ideja i savršena izrada ministrice
|
|
![]() |
|
Anđelka, Slavice, Sanjam, Sarita, Maredelmare, Biljana, Mumica, Maslina, Dorina, Primavera, Karmen... valjda nisam nikoga zaboravila... drage moje puno hvala na komentarima... uvijek me obradujete.
Biljana - mislis na crvene ruzice ili one buketice blijedih? Prve sam kupila u naseh hobby artu i ako ti se svidjaji mogu provjeriti ima li ih jos, a one druge sam dobila od jedne nase drage forumasice koje vec jaaaako dugo nema s novim radovima ![]() Mumica, nadam se uskoro slici tvog drzaca za knjige ![]() Primavera, Karmen... dodatna pusa od "ministrice" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |