Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 83>
Korisnik
Poruka
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:38
Vidim da nas ima više koji šetkamo tvojim vrtom dok se odmaraš negdje uz šum valova (a možda i uz šum kiše).
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:46
Jedan veiliki bravo za tebe i tvoj vrt Clap , puno lijepog cvijeća, ruže su kraljice, lopoč nestrpljivo čekamo Wink
Čitam ti išao na more, nadam se da si se okupao, jer evo kod mene stiže veliko nevrijeme LOL
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 11:12
Medo žabica ti je vrijedna ali po očima bih rekla da jedva čeka da se vratiš Tongue
Time is something you can never get back..
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 22:46
Vrt ti je super,svaka čast
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 07:09
Održala ja obećanje i svaki dan bila u inspekciji. Žao mi je samo da vrijeme nije bilo ljepše na tom kratkom odmoru
Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 17:55
Dragi vjerni posjetitelji mojeg usamljenog vrta, hvala vam svima na brizi i podršci. Lijepo je vidjeti kad se ovako vratiš s kraćeg odmora da su dragi ljudi posjetili tvoj vrt i za to vam svima velika hvala. Odmor je, kako je rekla i Misty, trajao prekratko, ali bio je iskorišten od prvog do zsdnjeg trenutka. Bilo je i kupanja i sunčanja i branja bilja i kamenja... svega pomalo. Najdraži su mi trenuci naravno oni provedeni uz prvu jutarnju kavu s pogledom preko "gornjeg mora" na velebit i Sunce koje se polako uzdiže i provire kroz oblake

pa onda malo jutarnjeg kupanja na stijenama i hvatanje ono malo sunca koje se nije dalo bez obzira na lošu pronozu. sva sreća da nismo slušali Sijerkovića koji je najavljivao samo kišu...

i onda popodnevno kupanje u uvali u kojoj je osim nas troje bilo još samo dvoje tihih turista koji su postrani čitali knjige i uživali u miru i šumu valova. More je bilo poprilično toplo, obzirom da je noć prije dosta puhalo i da je padala kiša pa smo jako lijepo iskoristili prvi dan..

Znam da ovdje nije mjesto ovim slikama, ali morao sam vam prenijeti barem dio ovog bogatstva koje mi je dano na testiranje prije godišnjeg odmora.

Nabralo se dosta bilja i sad čekam da prestane ova "jesen" pa da i ono nađe svoje mjesto u vrtu. Kamenjar će biti bogatiji za cca 50 kg kamenja svog izbrijanog od vjetra i soli, a slike će naravno uslijediti odmah kad ga postavim zajedno sa biljem.
Evo, ovo je bio kratki report s još kraćeg izleta na more, iako se činilo kao da smo tamo bili tjedan dana.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 17:58
Dobro došao doma MedoTongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 17:59
zaboravio sam postaviti sliku s pogledom prema Cresu i lošinju, a sve iz te već spominjane uvale..

I da, ne bih ja bio ja da nisam imao nekih tegoba... Još u četvrtak uvečer me nešto u mom vrtu čvaknulo za nogu i oteklina je rasla sve do subote poslijepodne... Već sam mislio da ću opet morati na injekciju kao i prošle godine kada sam završio na hitnoj zbog istog problema. Srećom, ovaj puta je posustalo i počelo splašnjavati, a vjerojatno je i more tu dosta pomoglo...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:01
Hvala Mali kaktuše! Moram priznati da mi je malo i falio dom, koliko god lijepo bilo
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:53
Kako divno pavetnilo
a ovo kisno vreme odgovarace novim biljkama ,jedva cekam da vidim kako su se smestile
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:00
Stvarno divno plavetnilo, mora napunit energijom! I biljkama će koristit ojačani i odmoreni gazda!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:35
drage Gio i Springy plavetnilo je bilo još i ljepše, ali slikano kamerom s mobitela takvo je kakvo je... dočarava barem dio onoga što sam imao protekli vikend.
Uglavnom, nisam mogao a da ne prošetam svojim vrtekom kako god da kiša ne dozvoljava previše... evo malo slika onoga što očekuje moj vrt i onoga što mi je vrt u očekivanju pripremio dok me nije bilo tu...

za početak dio kamenja koje me svaki puta kad dođem tamo iznova oduševi. oduševi me zapravo snaga vjetra i soli koji zajedno tako vrijedno rade stoljećima ne bi li nam dali malo strahopoštovanja prema toj snazi prirode koju tako često zanemarujemo

ne moram niti reći kako su mi sada jagodice prstiju izbrušene kao da sam ih trljao šmirglpapirom

na lokalnom placu kupio sam jednu mladicu smokve koja će nadam se kroz par godina dati plodove barem malo nalik onima koji se tamo mogu ubrati na svakom koraku. koštala je samo 20 hrvatskih novčića. ispod nje se sakrio jedan kaktus koji je za razliku od smokve koštao samo samo par minuta straha

a onda malo mojih, sad već, starih znanaca. moja draga bugica počastila me novim cvjetovima i poželjela dobrodošlicu kraj ulaznih vrata u moj dom...

na bregecu se pojaviše neki mali zvončeki koji su zazvonili na jednoj od trajnica posađenih tamo nekad u počecima istoga. obzirom da joj/mu ne znam ime, ja ću ga zvati zvonkec

i za kraj današnjeg kratkog izvještaja iz vrta najveće mi iznenađenje, novi dio vrta koji sad već izgleda kao da je tu već neko vrijeme, a ne samo dva tjedna

nisam se nadao da će gladidole tako brzo niknuti, a Lukini su ščirovi shvatili da je krajnje vrijeme da se malo trgnu i porastu... Ima tu svašta zasijano, a vidjet će se, nadam se uskoro, i što sve...

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:39
kažu da je ponavljanje majka mudrosti pa sam zato "mudro" dva puta postavio istu sliku. ovim putem isprika za to...
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:44
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

zaboravio sam postaviti sliku s pogledom prema Cresu i lošinju, a sve iz te već spominjane uvale..

Medo, vidim da si uživao i dopunio baterije. Sad  su pune za nove učinke u Tvom maštovitom vrtu. Svakodnevni poziv ne spominjem, jer to je pod obavezno, iako mislim da spadaš u ljude koji sve što rade, rade sa 100% angažmana.
Ova Ti je fotka savršena i na mene djeluje nostalgično.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:56
Inox, istina je da sam dopunio baterije, a do sljedećeg odlaska u taj mali raj, fotke kao što je ova koju si ocijenio kao savršenu i ova koja slijedi me napunjaju novom energijom...

ova je slikana prošle godine, ali svaki puta kad upalim računalo vrati me tamo. samo fali šum i miris mora, pokoji galeb...
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:04
vratia se šime!!!
uskoro ću i ja put pod noge i pravac odmor i more!
vidim ščirevima je jako dobro, dogodine ih ni nebuš trebal sijati jer budu se sami posijali.
ovim prozorima mora si mi uljepšao ovaj kišni dan!
pozdrav
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:07
baš mi je drago da sam ovim djelićem sunca i daškom morskog zraka donio malo vedrine i uljepšao ti dan. Lukac nadam se da ćeš uživati i dobro se odmoriti, udahnuti malo morske svježine i donijeti nam još ljepše slike, nama koji ćemo raditi do kraja srpnja pa tek onda na pravi odmor...
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:21
Kakve fantastične slike mora....idealne za desktop za pozadinu!Smokva ti je fantazija,bugenvilia takođesmile57
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:30
hvala magnolia! ova posljednja slika i jest na desktopu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:42
Hej morski medo dobro došao natrag!! Lijepo što ste uživali, ali triput hura za kamenje i smokvicu!! Hura, hura, hura ra!! Odlično će se uklopiti u tvoj kamenjar!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.