Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 109> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo cvijece i jos ljepse slike!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Punoooo hvala na odgovoru ;)
nadam se da cu uspjeti i sama ove godine skipiti sjemenje jer sam u Rijeci kod supruga i tamo gdje radi zasađene su albicije i bas su sada u punom sjaju..... ja cu vrebati sjemenje na jesen a ako ne uspije obratiti cu ti se da mi posaljes ili sjeme ili ako slucajno vec ima malih samoniklih ispod nje ;) |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mony dogovoreno išla sam pogledati niknule su mi dvije malecne
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
blue sky dogovoreno...
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sve pohvale za prekrasne slike prekrasnih biljaka i prirodnih ljepota
![]() Pretpostavljam da ti albicija raste u vrtu. Koliko je bila stara kad si je posadla van? Štitiš li je kako? Ja svoju već treću godinu mučim u tegli a ne usudim se još uvijek posaditi je van
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mony,Fany,Antun ,Misti
![]() |
|
![]() |
|
Horti ovu abliciju imala sam u tegli godinu dana onda sam ju posadila u vrt tj. dvorište ispočetka sam ju malo bolje nagrtala sa humusom dok sadaviše nevodim nikakvu brigu oko nje.a ablicije koje sam poslije djelila drugima sam posijala direkt vani u zemlju malo ih nagrnula te ih iduće proljeće podjelila .mislim da je bitno da ih presadiš u proljeće da se do zime mogu dobro ukorijeniti onda raste ko luda
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
P R E D I V N O
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala ti BS što si mi tako brzo i opširno odgovorila.
Strpiti ću se do idućeg proljeća a onda će i moja albicija dobiti stalni smještaj u vrtu.
Tvoja je stvarno predivna...i ne samo ona...
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
koja divota... ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
mislimda je jedna rijec i vise nego dovoljna predivno!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Blue sky,vrtek pored Save je pravi raj za oči,cvjeće je prekrasno,a slikano je umjetnički,sve ,ama baš sve mi je lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,Horti ,Nichill,Rosa,Gioiaa, Silvestra Hvala vam punoooovrt nije baš tako lijep kako fotić prikazuje jer ne slikam mane nego samo istaknem lijepe stvari a ovdje vidim da ljudi imaju totalno uređeno što bi se reklo sve tip top ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |