Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 38> |
Korisnik | |
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme predivna je,posebno ona ogromna od lantane....pa kod vas na moru sve bolje uspjeva nego nama u unutrašnjosti....predivan je cvijet.......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AnaIva
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Nedavno me oduševila ova biljka pa sam je nabavila. Lijepa je i zdrava, već je dosta i cvjetela, ali niti jednog ploda. Da li joj treba nega pomoć pri oprašivanju i sa čime se prihranjuje? Hvala unaprijed na odgovoru! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana ti ćeš imati i za pekmez
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naša je ogromna, ima je na barem 10 mjesta.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa pasiflora.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nikako da procvjeta, još nisam vidjela ni jedan pup.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni one neče pa neče da opstanu ljeti a kamoli zimi .
Vaše su prekrasne ,nezna se čija je ljepša
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni moje još ne pupaju!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, niti moja od tebe ....
mladica koliko voliš ali više ništa ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da im bumo morale pjevati!!!
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te da staviš sliku da vidimo tvoju pasifloru.Pokušavala sam nekoliko puta da zakorijenim ali još nije bilo uspjeha.
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Constance eliot" Amethist alardi incarnata |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, već tvoje pitanje me jako obradovalo a ne da mi još biljčicu pošalješ.... Hvala ti.. ako mogu poslala bih ti adresu....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, prekrasne su!!!!
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vokista radis preko zimme sa njima, kako ih sacuvas
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pola donesem na posao, pola kod kuće. Jedino Vitifoliu ne mogu da sačuvam, ove ostale se dobro održe preko zime. Bitno je da imaju dosta svetla.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |