Ksan & Bilje |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 38> |
Korisnik | |||
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Nemoj mi reći da ti već krizanteme cvatu. Ja sam svoje redovno zalijevala i lijepe su zelene, ali pupoljke bi trebala tražiti s povećalom, još se ne vide ovak.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Je je cvijeta da vidiš koliko njih cvijeta u Baum....
Tek je kupljena i presađena u vrt. Nadam se samo da će me i nagodinu počastiti cvijetekima. Obožavam krizanteme i moram si još nabaviti tih ljepotica. |
|||
|
|||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Stvarno su krizanteme prekrasne, a i dalije, a i prkos, naročito onaj u dugoljastoj žardinjeri. Jel to hand-made ? Ne sjećam se da si ga pokazala na hipertufi ?( ili me skleroza pukla? )
Ja si nisam za jesen ništa nabavila, al za krizanteme još nije kasno, zar ne ? |
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Je hand-made još od zimus ali mi se cvijeće nije baš u njoj pokazalo. Pa nagodinu prije sadnje cvijeća obložit ću ih najlonom (imam ih dvije)
Nije još kasno za jesenske cvjetnice ove u vrtu nisu još ni procvjetale, još je ljeto Glikica hvala na posjeti |
|||
|
|||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasno Ksan,lijepo cvijeće za ovaj tmurni dan.
|
|||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prošetala i opet vidim samo lijepe cvjetiće kod tebe!
|
|||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Baš sam lijepo prošetala po tvojem predivnom vrtu u kojem ima divnog cvijeća
|
|||
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sve ti je cvjeće vidim i ciperus napreduje a hibiskus da ne govorim jet to dupli?Eto tako malo sam vidio pa
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Alad hvala ti
Dmirce, ciperus ima posebno mjesto u mom hvala ti puno. Hibiskus je dupli ako želiš mogu ti poslati koju reznicu, pokušala sam ga ukorjeniti ali meni to ne ide, ali ti možeš pokušati |
|||
|
|||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bravo, bravo! Bar ti opravdaj ime "rascvjetana Baranja".
|
|||
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
joj baš je sve krasno,a hibić je predivan,posebne je boje i još dupli.....
|
|||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|||
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ksan jesi li ga probala samo stavit u vodu,a da nije sad malo kasno za reznice?Ako misliš da nije čujemo se na PP.
|
|||
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ajme, daleko sam ja od ovoga. Kad netko prolazi ispred moje kuće misli si ovdje nitko ne živi al u vtreku druga priča, no možda bude i s druge strane jednog dana
Hvala, da prekrasan je - poklon od moje prijateljice ustvari bila je ljuta na njega što stalno odbacuje pupove pa ga se riješila, ali u biti on je bio ljut na nju što ga je previše zalijevala. I kod mene se malo prnji ali ipak tu i tamo podari mi koji cvijetak
Jedino direktno u vodu nisam, ali u flašu s zemljom jesam ali mene neće pa neće, pošaljem ti možda si veće sreće, ako ne uspije dobiješ opet u proljeće kad ga budem orezivala |
|||
|
|||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Krasno, adam ima bebicu, a hibići su divni, dalije, ma sve
|
|||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dahlije su pravo osvježenje nakon dugog sušnog razdoblja
|
|||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasno,posebno mi se sviđaju šatirani prkosi .
|
|||
Odgovori | Stranica <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |