Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 102> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
krasne biljke i fotke, izdvojila bih lisnati kaktus i to samo zato što volim kaktuse
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala vam od
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
i ja taman šetam, gledam kako si divno ulovila svoje ljubimce, prekrasno izgledaju.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala Belica, još jedan ljubimac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
tvoji ljubimci su prekrasni
|
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
![]() |
||
|
Danas me koraljni kaktusić obradovao jednim malim cvjetićem.Preselila sam ga na terasu,izgleda da mu godi.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Što se dogodilo hibijevom tučku,ili da se bolje izrazim tučcima? |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Nisam ništa kemijala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Znači vrećica je kriva
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Sad imam tri boje ,ali vidjela sam još jedan lijepi bijeli i još ljepši dupli. ![]() |
||
![]() |
||
|
Uhhh,vrlo rado ali nema se mjesta
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
To mi je poznato. ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() (isprazni sandučić)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
U Kaliji,jučer sam bila. ![]() (hvala,izbrisano) |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Blago se vama kad Vam je Kalija na dohvat ruke
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma, opasno je to po đepeka ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ljubimac ti je predivan ,jeli to tropski hibiskus ?moj kako je kupit zeza ,otpadaju mu pupovi ,listovi mu bili oprzeni od vjetra,sad sam mu pokidala stare listove i nazirem da ce se pupoljci pocet normalno otvorat ..bar se nadam da hoce
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
kako prekrasna boja hibiskusa
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
maris,ostala sam bez riječi,cvijeće ti je prekrasno,a tek ljubimac.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |