monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 138> |
Korisnik | ||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Došla sem videti kej ima novoga? Bormeč lijepi vrt.Znaš nisam zavidna osoba, ali kad vidim kak imaš lijepu zemlju znaš da ti zavidim.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
e pa da i ja volim ciklu,a i spremao sam je za zimu i to na neki recept koji sam dobio i svi se čude kakav je to recept,a cikla poslje toga fantazija......možda ove godine i spremim
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ljiljus ne djeluje tako strašno,zato što je to bilo ranije slikano,još dok nije toliko pripecala vrućina,sad baš i nije nešto i nema baš nečega. A luk ko luk,on je stvarno nadmašio samog sebe,debeo je kao kakve tikvice,stvarno prasci debeli od luka!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
A možda se tebi neče svidjeti tako napravljena cikla pa češ me
![]() |
||
![]() |
||
|
Ksan mislim da je sve više-manje otpisano,kukuruz još i nije toliko loš,malo je došao k sebi,ali od visokog graha kojeg ja uvjek posadim po cijeloj parceli,mislim da ja za njega već jako kasno,uopće niti cvate niti raste... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Dmirce recept na sunce,odmah!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Eto vidiš, svako zlo za neko dobro!
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
joj monstera fine ti cvekle samo neobicna mi oblikom,a luk taj plavi i ja volim za salate dobar je.
|
||
![]() |
||
|
Gt,onda lijepo dođi k meni,pa ćemo skupa saditi! Urod ako ga uopće bude,podijelimo po pola i eto! ![]() A sad ozbiljno,bez šale,bivši vlasnici su nam rekli kako samo nas par ovdje ima tako dobru zemlju i mislim da nisu slagali,vidim da se drugi ljudi naokolo žale da im je u vrtu još gore nego kod nas,izgleda da je na drugim parcelama jako pjeskovito. Bila sam kod moje susjede preko puta i stvarno je tako. Žena se skroz žali da im zemlja ništa ne valja i uistinu je tako,kod nje izgori sve prije nego uopće dođe do faze potpunog razvoja. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Eeeeeej draga,pa gdje si ti?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajde bar nek luka ima.....ma za njega i nije neki problem,nije da ga baš previše obožavam,ali u kuhinji je potreban svakodnevno..dok kuham,neka jela su nezamisliva bez luka kao začina...
![]() A što se tiče za jesti ga ovako sirovog,baš mi i nije često na tanjuru.... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Da ovaj luk je posebno dobar za salate! Mi ga obožavamo u krumpir salati!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Meni je tvoj luk prekrasan, i ovo oko njega mi ne djeluje tako strašno kao što pričaš, bar ne na slici.
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
|
Draga Ana sad si me baš dobro nasmijala.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Kod nas palo malo kiše,no nedovoljno,zemlja već sve popila! Sok nisam nikad radila od cikle,ali ju volimo kao zimnicu,odmah je pokuham i spremim,inače brzo kalira ( gubi vodu ) i onda to više nije to što se očekuje od nje.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Špagice za držanje lukovih cvjetnih stabljika su ti jako dobra ideja. Iskoristit ću je druge godine za gladiole. Sad su pri kraju i padaju na sve strane ko pijane. Kad im metnem špagicu, bile buju ko soldateki u špaliru
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
evo me bona zega ubi hehe.ja prvi x vidim taj oblik,a cveklu volimo od nje mi je salata broj1,a i sok onaj kupovni ne pravim ga rucno.cveklin i mrkvin sok izmijesat mmmmm ima da zivis zdrav sto godina ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |