Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 90> |
Korisnik | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kažeš nema mraza, blago tebi, kod mene sve već pospremljeno na sigurno. Samo hrabri stoje vani. Jutros mraz a u podne sunce i + 20. Novi vrtići su super. I nevide se baš veliki tragovi jeseni. Sve i dalje krasno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, divno je doći k tebi, tu se još uvijek ne osjeća veći dah jeseni, gotovo da još nije niti stigla. Zmajevo krilo je zaista divno
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno, Nisa!!!
Znaš da volim prošeteti tvojim carstvom, a ti škrtariš sa slikama. A slika rascvale gredice... Sve buja i pršti od cvijeta i boja, baš mi se sviđa! Dobro kaže Moon, jesen kao da još nije stigla u tvoj vrt.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon Dadinica
moje drage cvjetne prijateljice, hvala na posjetu i komentaru; čim jedan jači mraz naiđe, sve će klonuti, iako su dani stvarno topli i sve još lijepo cvjeta
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona šarena gredica ti je doslovce "razuzdana ". Baš mi se sviđa, tako puna svega i gusta !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, hvala, jučer sam ju malo isfrizirala, a danas mi sve nešto preuredno, i meni se više sviđala razuzdana.
Blue Sky, hvala draga moja na lijepom komentaru
|
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj kako je divno kod tebe - rascvjetano, zdravo i sve na svom mjestu - savrseno.
vidim i da odlicno heba napreduje, bas mi je drago
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lewisia, Biserak, Hebe........to me ovaj put najviše oduševilo! No kod tebe me sve oduševi, a ovo samo koju nijansu više!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje
Klaudija8 & Floramye
|
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nisa, prekrasna jesen kod tebe, sve ti još cvate, hebe mi se posebno sviđaju.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smail na posjetu; i meni su hebe drage, lijepe su i dekorativne i bez cvjetića, još kad procvjetaju plijene pažnju
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće još cvjeta kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona
Mari,5510
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |