OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 228229230231232 374> |
Korisnik | ||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ahaaa sad si mi bubu u uho stavila i nestrpljivo isčekujem slideshow
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Felicija je u svom plavilu predivna,ali ja sam se usredotočila na tvoje sukulentei zamišljam i moje(nadam se)da če jednog dana biti takve,ma mislim na one tvoje koje su sada moje50-60 echevarijaSvaka čast
|
||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stigla i ja u redovni obilazak tvog vrta,felicija mi je posebno lijepa,a o sukulentima da i ne govorim |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme Mira to bi ipak bilo previše, nemam 60 echeveria, nego ukupno šezdesetak vrsta sukulenata, od čega nekoliko vrsta echeveria, nekoliko vrsta kalanchoa, nekoliko vrsta aloa i tako redom |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisu slike ništa prevelike! Dapače, prave su da dobro vidimo!
A imamo uvijek nešto.... plaaavo cvijeće, sukulenti.... ma svaka travka i biljčica baš na pravom mjestu.
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slike su prelijepe, cvijeće na njima još ljepše a felicija ... ne mogu naći pravu riječ za nju, jer je plavo ćvijeće definitivno moj favorit i moja najveća ljubav.
|
||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uh,a ja krivo razumila,iako ne bi mi bilo čudno da ih i imaš toliko,jer kod tebe je prašuma tih biljaka,ali draga moja Otok isto je to fascinantna brojka pa neka je svega |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo javljam da sam izvršila obećanje, uslikala svoje sukulentno, sedumsko i kaktusno stado, složila slide show i slike stavila pod cvijeće foto, u mojoj temi - Otok-sukulenti, aloe i ....
Pa ako nekoga interesira, neka zaviri tamo I da, sad vidim da ih ima još, pa ću dopuniti nekom drugom prilikom |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prijavak podnosim - zanima me, idem tamo
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
odoooo odmaaaaa
|
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni se ovo jako sviđa ,što je to?
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anci to je felicia,meni jako drag cvjetic
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Htjela sam staviti više slika, ali sve su ogromne. Ne mogu otkriti zašto, sve su slike odjedamput velike i one stare i one koje sam već objavila. Što se je desilo na photobucketu, nemam pojma, a ne mogu nigdje pronaći opciju smanjivanja. |
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slika je velika. ali je prelijepa. Više volim ovakve slike jer se na njima sve vidi do najsitnijeg detalja.
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jeeee, uspjela sam smanjiti slike, sad vas opet mogu daviti
Moj "drvored" kurika sada je ponovno vidljiv, inače ga pokriju hortenzije i druge biljke Fuksije nisu bile baš naročite, ali ipak imaju još pokoji cvjetić Ciklame cvatu Ova bugica isto Waigela odlučila ponoviti cvatnju A pandorea koju sam uzgojila iz grančice cmoljila je cijelu godinu dana, a onda odlučila postati visoka |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam zašto se "uzrujavaš" što su ti slike velike. Pa imaš što pokazati i s čime se pohvaliti, pa neka je veliko! Drvored kurika je baš zgodan. Ja imam trokut (nadam se da se neće pretvoriti u Bermudski! A bugica, a ciklame, a da ne nabrajam meni nepoznata imena.... ma Otok, užitak je svratiti i tvoj vrt!
|
||
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Anci je ponovila pravu , a ja imam jednu malu zamerku . Molila bih vecu fotografiju ovih bozanstvenih ciklama jer je ovo njihovo vreme, a kod tebe su stvarno nesto reprezentativno.
|
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Otok moja, sad pak su slikice premale!! One velike bile su taman! Vrati se korak unatrag na onakve slikice... Kad sam kod koraka unatrag - danas budeš i tancala, vjerujem (jen,dve,tri...jen,dva,tri...okret... ) ! Nek ti bude lijepo!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I meni je ona velika slika taman , prekrasna je ! Eonimusi su super i ja imam trokut i obožavam ga.
|
||
Odgovori | Stranica <1 228229230231232 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |