OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 374> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok predivan ti je kamenjar,a ova ideja sa loncima sa sukulentima je super mislim da bih i ja mogla napraviti tako nešto.Već sada odlično izgledaju a još kad se razrastu i kad ih kako ti kažeš zakamufliraš to će biti divota!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je lijepo i oduševljena sam tvojim kamenjarom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, bijeli šafrani, pa tegle sa sukulentima i kaktusima su prekrasne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Shasha, to u sredini je izrasla frezija, pa neka je dok ne procvate.
Nisu ista ova dva, ni po boji ni po listu, sad vidim da će ovaj crvenkasti cvjetati. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je fenomenalno,raj
![]() na ovoj slici,šta ti je to u sredini?I ovaj sukulent desno,koji je to,jel to isti,osim po boji,ko i ovaj zeleni do njega!!??
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ipak je još kratak dan ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A sutra subota, pa još ako ti bude lijepo vrijeme, bit će opet neko iznenađenje u tvom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, pa mrak je već. Jesam, bila sam dosta dugo u vrtu, napravila sam više nereda nego reda. Nisam stigla pokupiti smeće, granje i lišće iza sebe, pomoćnici me ne šljive. Morat ću sutra
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej-ništa ništa samo ti radi u vrtu, ne obraćaj pažnju na mene, samo sam došla zaviriti u "Sukulent garden".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta sad da ja kažem nemam šta svi su rekli za mene -genijalno kao i uvijek
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prva liga
![]() Ja znam da bi sve to trebalo vidjeti u živo jer je sigurno još ljepše, nadam se da će nam Triša to i potvrditi ako skokne do tebe....
U tvoj suculent & cactus garden ću sigurno često navraćati
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao uvek sve je za 10-ku
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Odlična ideja i realizacija sukulent & kaktus gardena... kad to tako vidim onda i ja dobijem želju to imati u svom vrtu.
U svakom slučaju jedno veliko bravo
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme majko, kada ih vidim ovako sve skupa...pa to je pravi raj.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo onaj bijeli buket!
![]() A onda ovaj niz vaza....
![]() ![]() ![]() Kod tebe je sve uvijek prva liga i staro i novo!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve je odlično posloženo, predivne ideje i izvedba
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma kako da te nahvalim a da se ne ponavljam!?? Uvijek me oduševi bogatstvo cvijeća, ideja i ljepote u tvojem vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što drugo očekivati nego kao u raju
![]() Kamenjar je prekokrasan ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bravoooo Otok!
![]() one tegle sa sukulentima, aloama i echeveriama (ovaj puta se nisam zeznula jel vidiš? ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |