Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 229230231232233 272> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je prekrasno u vrtu
I moj Piilu je potjerao, ali plavi Multi Blue izgleda nije živ |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala si u odmoru, slike to svjedoče, no i doma te dočekalo mnoštvo ljepote i novoprocvjetalih biljaka, divne su, a žardinjere su se tek tako uklopile, kao da baš moraju bti tu
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi, tikvić, smrcko, moon
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je lijepo doći doma i naći rascvijetano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala u putovanju s tobom, a radosno sam zavirila i u tvoj rascvjetani vrt- dom! Mah-mah Aresu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, lijepo je naći rascvjetano, ali meni je ujutro prvi pogled i odlazak na posao ovakav:
Najrađe bi ostala kući.
A danas me klematis ponovo iznenadio. Jučer dva cvijeta, a danas:
Anaida, cvijeće bar šutke ostaje, a Ares "plače", tuguje dok se ne vratim. Ovako kako ga vidiš na slici - tako po cijele dane stoji i prati svaki moj korak ... Uh ...
|
|
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike,posebno bijela Margareta slikana (ako se ne varam)kod slikarice u Mandrama, moja kuća je malo niže slijedeći put svrati na kavu!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja divota..............ova slika je prava cvjetna!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja san pomislila, vidin da si i ti napisala, ne bi nikud išla od ove ljepote!
klematisi su ti prekrasni! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Marta, slika je napravljena ispred dvorišta slikarice. Nisam htjela pisati, ali sad hoću: Lijepo joj je dvorište, ali sva ostala su mi još ljepša. Ima jedno kojem nema premca. Možda je i tvoje!
Nigdje nisam vidjela toliko lijepih margarita - naročito žutih.
Bergenija, Antonija, da je sada ona kavica rado bi vas ugostila. Onda me bilo sram!
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ujutro te stvarno lijepo cvijeće dočeka i kaže ti dobro jutro
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno! Koliko boja....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
IVA61
Već proklijao Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni karanfili i klematisi oduševljena prosto
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako mi se još budeš žalila na vrt bit će .
Dobro je rekla Bergenija ova je slika prava divota i to još imaš kod ulaza.... a vidi njega kako i on uživa .
Kako napreduje kompir??
Znaš kako reču pul nas: Ča je nemeji ...... to je debji kompir
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo ti je super vidim, a i ulov je dobar.
Meni je sad jasno odakle mi taj alpski zvjezdan, bit će da je tvoj, jeli možda?
Kombinacija klematisa je prekrasna, ja kraj mog multi blua posadila neki bijeli!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, sunceee, iva61, inaja, što bi bilo moje cvijeće bez vas. Uz vaše vrtove i vaše komentare zadovoljstvo je nemjerljivo.
Korijenko, krumpir sam dirala kad još nije ni izvirio i bilo je puno perlica. Sad ga ne diram, a cime su velike i do 25 cm. Valjda i ispod ima "perlica".
Triša, alpski zvjezdan imam od lani. Tek je ove godine malo živnuo. Bit će da te to neka druga dobra dušica darovala.
A sad da vas još davim jer se ne mičem ovih dana od njega:
Multi blue i Rupel - otvaraju se jedan za drugim. Ima još toliko pupoljaka.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ti je lijepo. "od podruma do tavana". Od ulaza do izlaza. Predivno stvarno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 229230231232233 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |