Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 272> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna slika...a vidi njega u pozadini....čuva!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitam kako ste razgovarali o "morskoj mrižici" pa evo jedne moje sličice ( nadam se da se nećeš ljutiti ako je ovdje stavim)
Kad procvjeta ima sitne ljubičaste cvjetiće...može dugo, dugo stajati bez vode, a i kad se osuši služi kao suhi buket...i to me podsjeća na djetinjstvo jer stari bakin tinel na otoku pamtim i po punoj vazi tog suhog cvijeća... Na slici je u desnoj ježevoj kućici... |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, detalji sa slike i tekst probudile su u meni neke drage uspomene ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam opet s guštom. I ako se ikad odlučim (a to mi je tiha želja) kupiti 3,4 zidana sanduka da stavim na kraj vrta ispred one ružne susjedne fasade kod Ts. stuba, ti ćeš mi definitivno biti savjetnik. Kad vidim tvoje kombinacije.....
A moram i Fridi na onim aranžmanima!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, imaš takvih i plastičnih, predobra imitacija, a puno puno lakše za baratanje!
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, sretne smo što imamo te uspomene...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon predivnih klematisa, ništa, hoya nam zabušava
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije, R.Sara, ne zabušavam, ima toga za slikati, ali na žalost imam kućnu zanimaciju - farbanje stana, a znaš i sama što to kasnije nosi, čišćenje, čišćenje ... A baš mi se nešto dalo u pedanteriju
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya i ja sam se oduševila tvojim klematisima, prekrasni su.
Koliko dugo ih imaš?
Ja sam za majčin dan dobila Koeningskind, mislim da se tako zove. Također ima plave cvjetove...
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, od lani su mi. I lani su imali po koji cvijet, ali ni blizu ovakve. Ja sam oduševljena i veličinom cvijeta i bojom i dugotajnom cvatnjom. |
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isponavljali smo ti ovu fotku ali što ćeš
Daj mi molim te reci ovo roza u pokraj žardinjerica su ti oni starinski mirišljavi klinčići???
Da ne ispadnem nepristojna.......cijeli vrtek s pripadajućim čuvarom ti je prekrasan
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu, Tija, puno toga u okolo je starinsko: klinčići, noćurak, iberisi, tamo iza reda kamenja već sada su u punom cvatu djeteline, a u nastavku vaza počeli su se plaviti kampanule.
E, to ti je sve oko čega nemam puno posla i što može otrpiti kamenito i sušno tlo. Sijećaš se one: "Škrta zemlja malo daje, al' šta dade tri put više vridi".
A meni najviše "vridi" što rukom u to ne taknem godinama.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Hoya samo sam svratila vidjeti jeli sve pofarbano i počišćeno, ?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, tek druge godine mogu očekivati neku bogatiju cvatnju.
Za sada ima samo jednu malo deblju grančicu, a druga se tek nazire da raste...no dobro strpljen - spašen.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, radovi su na kraju - ali i ovako nikad kraja ...
Proljeće, pa nije problem čekati. Ja sam ove godine gledala na terasi mrežu suhih grančica i mislila "Ako ovo ikada bude zeleno ..." i onda vidiš.
Sad moram dobro pročitati što se s njima dalje radi. Kako se pripremaju za slijedeću cvatnju.
I kada ih mogu posaditi u vrt.
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, i mi smo prošli tjedan-vikend imali akciju farbanje-čišćenje dnevne sobe i blagovaone, tako da su mi još svježa sjećanja na bolna leđa
Ali sada sve miriše i svježe je obojano i baš sam sretna kad dođem doma s posla. Iako se ne zadržavam unutra duže u 5 minuta jer me moj vrtić (i Fifić) zovu na uživanje van...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam samo mali grmić tih karanfila pa miriši cila okućnica,a mogu samo zamisliti kako kod tebe miriši
|
|
nanica
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad kad sam vidjela tvoje klematise odlučila sam se da u subotu idem u kupnju!!! Predivno!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |