Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 312> |
Korisnik | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se i ja u klub onih kojima brugmansije neizgledaju dobro. Moja ima lišća ali od cvijeta nema niti naznake. Špricam je skoro svakih tjedan dana, jer je jedu neke male sitne zelene gusjenice.
Noćne frajlice izgledaju super, tako ljep i jednostavan cvjet ali se rijetko viđa. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli, dobro mi došla.... Moram obavezno sutra dobro pogledati moje brugmansije da i njih nešto ne jede... Nisam vidjela da ima nešto na listu ali tko zna....Hvala ti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se za keriju a bijeli hibi je savršen.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa, pozdravljam te u mome vrtu.. Žao mi je što nisam sama oprašila bijeli hibiskus jer niti jednu čahuricu sa sjemenom nije formirao a da li će još ove godine cvjetati nije sigurno jer nema na vidiku niti jedan pup a sada poslije cvjetanja je dosta narastao. Isto mi je tako i crveni ostao bez sjemena ... Sada ću nastojati sama oprašiti sve koji procvjetaju da mi se ne izgubi sjeme.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijat ću ga na proljeće.... dobila ga kao poklon uz naručeno sjeme iz Kine...
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Druga strana....
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt...kerija je divna...moja zasada ima jedan cvijetak samo....poz iz nustra
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pozdrav i tebi, Josipa... Kad bude malo narasla keria je jako uspješna u razmnožavanju.. Imat ćeš posla da ju držiš pod kontrolom, raste svuda okola i svaki puta kad kosim travu imam dosta za šišanje nivih keria.....
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijavljujem šetnjicu i ostavljam pozdrav gazdarici!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica,dobro mi došla... Raduje me što si prošetala u mome vrtu..... Pozdravčić.....
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veličina cvijeta močvarca me jako iznenadila. Pa to je četvrtina metra u jednom cvijetu!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, cvijet je zaista velik, još nisam imala , prošle godine su bili manji... Izgleda što stariji, to veći cvjetova....
|
|
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božur, dobro mi došla prvi puta ( mislim) u moj vrt. Moj travnjak je jako star. Odavno je posijana trava a poslije smo samo dosijavali po potrebi... Izraslo je raznog bilja koje nismo sijali kao npr. žuti jaglaci koje sam čupala i dijelila a njih sve više, zatim tratinčice, same izrasle i poslije svake košnje trave sve ih je više, zatim ljubičice, ispočetka bijele a poslije i plave koje čak i mirišu a ostaloj
raznoj travi ni ne znam ime... Na slici koje si pitala je močvarni hibiskus. Ob je trajnica koja ostaje u vrtu i po zimi, nadzemni dio se osuši a u proljeće izrastu nove grane..... Pitaj sve što te zanima, ako znam ja ću ti rado kazati..... Pozdravljam te iz nadbiskupskog grada u tvojoj blizini...... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |