OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 374> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amarilisi ti već cvatu, a adeniumi su baš slatki u ovim malim sičićima
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni je puna kuća mini skakavaca, više ne znam kako dođu na sred stana. Gađam ih papučama MM, sa udaljenosti 2-3 metra. Nije ih lako uloviti, frcaju na sve strane
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vjerujem da smo se svi nasmijali burito curici!
![]() ![]() ![]() ![]() A amarilisi ti već cvatu: Pa ja nikako da skontam to s amarilisima. Oni očito imaju vrijeme cvatnje u svako doba, samo ovisi kada kod koga.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek puni ideja tvoji dečki, opet su me nasmijali od srca! Bravo za mamu i njih dvojicu! A adenijumi imaju super teglice, baš si ih lijepo smjestila..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepa je i praktična polica, imaš li viška adeniuma
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Skakavce ne volim vidjeti više niti na slikama-sve su mi požderali!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znači ti imaš još polica
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uvijek nešto zgodono na tvojim slikicama, uvijek puna ideja....bravo OTOK!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() Svejedno dali je biljka ili sjemenke
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow otok svaka ti cast a ona ura je bas zgodna....:D
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Gdije si držala amarilise pa ti već cvijetaju?
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
DZENI ? Genijalna ideja !
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što se amarilisa tiče - ovi su kupljeni posađeni i sa pupovima i otvore se za dvadesetak dana. Nakon toga ih posadim u zemlju i oni se dalje ponašaju kao i svi drugi amarilisi, jedino prve godine obično ne procvatu.
Adeniumi - ove male sam sama sijala, imam još par komada, neke sam već obećala, a par komada ću zadržati, nemam s njima iskustva prvi put ih imam, pa neznam kako će se ponašati u zimi. Sjeme sam dobila, a na ovog velikog sam slučajno naletila u cvjećarni ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koji ljepotani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zbunila me ljepota tvojih
![]() ![]() ![]() Imala sam i sjemenčice od Flavijice ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jučer je zasjalo sunce, napokon prilika za malo slikanja
vodenike se ne daju ![]() ova jednogodišnja euphorbia cvala je cijelo ljeto i još uvijek cvate ![]() u donjem vrtu gužva ![]() jedan kutak sa travama ![]() gornji vrt ![]() sukulenti su još uvijek na svom mjestu ![]() i kadifice, mala sunca u vrtu i onda kada je tmuran dan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe su ti vodenike kao i cijeli vrt, kao da je proljeće
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Super slikice! Gornji vrt je krasan. A mlječika je, veliš, jednogodišnja? Istu imam i ja, prodavač na tržnici uvjerio me je da je višegodišnja.. Sad mije u zimovalištu, isto još cvate. Kadifice su ti baš slatke..moje su otišle za ovu sezonu.. u kompost.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aaaa guštaa
![]() kod tebe jesen još nije stigla? ![]() oduševile me echeverie na jednom mjestu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |