Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234235236237238 243> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja prošetala tvojim malim lijepim vrtekom,ova anemona koju je Misty ponovila je prekrsna,dosad sam vidjela samo bijele.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mari, Duda, Misti, Mali kaktus, baš mi je drago što se obišle moje dvorište. Hvala vam i dođite mi opet.
Kaktusiću pošaljem ti roza anemone kad ih razdjelim za koji dan!
Svima
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Triša, svaka čast ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, jasmin je divan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kada ima ovako puno cvijeća onda mi je jako teško nešto izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anastazija, Moon, Blue sky, drago mi je što ste prošetale mojim dvorištem.
Evo danas je u moje dvorište posađena prekrasna trava, koju sam posredstvom Korijenka dobila od muhlenbergie (hvala mu velika)
![]() ![]() Iz istog izvora došle su i ove vodene biljke, koje idu u vikendicu u jezerce.
![]() Ove biljčice poslala je Korijenko, zaboravila sam ime, pa podjelit ćemo je na nekoj riječkoj kavi, samo da saznamo nešto o njoj.
![]() Ova me echeveria elegans (tako piše na teglici) tako razveselila da sam je morala jučer kupiti
![]() Dio sukulenata i kaktusa spreman na zimske police
![]() Junkus mi ne kako ne napreduje, morat ću ga presaditi (ograničen je u posudi bez dna)
![]() U dvorištu je bez obzira na jesen još prilično živo i šareno.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvom vrtu je uvek veselo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasne nove biljkice, krasno je i sve staro, a nova esheveria mi je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Gio, Sara, hvala vam drage moje.
Travi sam našla ime , valjda je to moja; miscanthus sinensis "strictus".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kakva boja i ljepota!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ove bordo dalije su feeeenomenalne!!! Obožavam tu boju.
Jesi sigurna da su slike nedavno slikane? hahaha, ma prekrasno ti je živo i šareno u vrtu, a ja sam sve svoje jučer ili sklonila ili počupala sa vrta, tako da mi je vrt baš jadan.
A ona echeveria mi je tako vrckava sva.
![]() |
|
![]() |
|
Mysti, da lijepa je ta dalia i meni, no lišće joj je napala pepelnica i tako svaku jesen, ali bez obzira na sve cvjeta i cvjeta.
Proljeće hvala ti i ja volim dalie, iako ih nemam puno i svake mi ih godine napadne pepelnica.
Evo baš sam im jutros odrezala glavice i stavila u jednu okruglu vazu (akvarij )) u vodu, pa mi sada krase stol.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Na divno čudo ove mi godine georgine nije napala pepelnica a tvoje mini cinije tek su nedavno napadnute
![]() Biljke u vazi (isto od Muhle) se zovu POICIANA. Proguglaj malo da vidiš kakva su to divna stabalca
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko, već sam se čula s Muhleom, pa mi je objasnio da je to ceasalpinia, jer je meni izgledala tako, no ima i naziv poinciana, pa je sva moja dilema riješena. Te ćemo biljke podjeliti na nekoj riječkoj kavi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
imam ja sjemenki da ju ne raščerupate svu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
uzgaja li neko od vas limun,kako se to radi može li iz sjemenke limuna koji se kupi u dućanu.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Triša draga sretan ti blagoslovljen Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234235236237238 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |