Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234235236237238 243>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 07:30
I ja prošetala tvojim malim lijepim vrtekom,ova anemona koju je Misty ponovila je prekrsna,dosad sam vidjela samo bijele.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 09:37
Mari, Duda, Misti, Mali kaktus, baš mi je drago što se obišle moje dvorište. Hvala vam i dođite mi opet.

Kaktusiću pošaljem ti roza anemone kad ih razdjelim za koji dan!

Svimasmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 13:53

Triša, svaka čast  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 22:56
krasno, jasmin je divan ClapClapClapClap
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 23:03
kada ima ovako puno cvijeća onda mi je jako teško nešto izdvojiti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 14:17
Anastazija, Moon, Blue sky, drago mi je što ste prošetale mojim dvorištem.
Evo danas je u moje dvorište posađena prekrasna trava, koju sam posredstvom Korijenka dobila od muhlenbergie (hvala mu velika)

Iz istog izvora došle su i ove vodene biljke, koje idu u vikendicu u jezerce.

Ove biljčice poslala je Korijenko, zaboravila sam ime, pa podjelit ćemo je na nekoj riječkoj kavi, samo da saznamo nešto o njoj.

Ova me echeveria elegans (tako piše na teglici) tako razveselila da sam je morala jučer kupiti

Dio sukulenata i kaktusa spreman na zimske police

Junkus mi ne kako ne napreduje, morat ću ga presaditi (ograničen je u posudi bez dna)

U dvorištu je bez obzira na jesen još prilično živo i šareno.

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:05
u tvom vrtu je uvek veselo
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 18:34
krasne nove biljkice, krasno je i sve staro, a nova esheveria mi je predivnaSmile.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 18:38
Gio, Sara, hvala vam drage moje.
Travi sam našla ime , valjda je to moja; miscanthus sinensis "strictus".
RIJEKA

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 05:30
Kakva boja i ljepota!!!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 11:22
Ove bordo dalije su feeeenomenalne!!! Obožavam tu boju.

Jesi sigurna da su slike nedavno slikane? hahaha, ma prekrasno ti je živo i šareno u vrtu, a ja sam sve svoje jučer ili sklonila ili počupala sa vrta, tako da mi je vrt baš jadan.

A ona echeveria mi je tako vrckava sva. Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 12:22
Mysti, da lijepa je ta dalia i meni, no lišće joj je napala pepelnica i tako svaku jesen, ali bez obzira na sve cvjeta i cvjeta.

Proljeće hvala ti i ja volim dalie, iako ih nemam puno i svake mi ih godine napadne pepelnica.
Evo baš sam im jutros odrezala glavice  i stavila u jednu okruglu vazu (akvarij )) u vodu, pa mi sada krase stol.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 15:37
Na divno čudo ove mi godine georgine nije napala pepelnica a tvoje mini cinije tek su nedavno napadnute Wink.

Biljke u vazi (isto od Muhle) se zovu POICIANA. Proguglaj malo da vidiš kakva su to divna stabalca smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 18:12
Korijenko, već sam se čula s Muhleom, pa mi je objasnio da je to ceasalpinia, jer je meni izgledala tako, no ima i naziv poinciana, pa je sva moja dilema riješena. Te ćemo biljke podjeliti na nekoj riječkoj kavi.
RIJEKA

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2011 u 18:19
imam ja sjemenki da ju ne raščerupate svuSmile.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 22:51

Svako dobro draga za Blagdane!

Rijeka

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 23:01
gledajući vaše divne vrtove dobila sam inspiraciju kako da i ja uredim svoj naravno tek u proljeće
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 23:03
uzgaja li neko od vas limun,kako se to radi može li iz sjemenke limuna koji se kupi u dućanu.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 06:53
Triša draga sretan ti blagoslovljen Božić!
Time is something you can never get back..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 18:09
sretan Božić
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234235236237238 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.