OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 374> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Odlična ideja
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Redovito šetam tvvojim vrtom i divim se. Ponekad i ne ostavim trag, ali znaj da sam tu. Sve ti je uvijek prelijepo i sve ti ide od ruke. Ovo sa zumbulima mi se jako svidja.
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svima
Riječanke, ma past će jednom i ta riječka kava, još samo da se dogovorim s Lantanom, njoj je ionako usput ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i malo slika
Ovo je prvi put da sam pokupila sjemenke sa nekog od sukulenata, pa vidjet ćemo da li se mogu uzgojiti i na taj način ![]() U kamenjaru zeleno, ali se ipak malo i plavi ![]() ![]() ciklame okupane suncem ![]() krizanteme ![]() ![]() ![]() Dosta za sada. Za vikend sam se naradila u mom gornjem vrtu, ali me je uhvatio mrak pa nema slika. Bit će ovih dana, ako bude sunca. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, baš su ti slikice lepeke! Nekako magličaste, razlijevaju se boje cvjetova ciklama, krizantema.. Super! A na slikicama ima još puno lijepih biljkica - zelenih, srebrnih...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo cvijeće cvate kod tebe,krizanteme su ti posebno lijepe |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sijat ćeš sukulent ?
![]() Ne uspijevam razaznati jesu li krizanteme u vazi ili su posađene u vrt? Divne su. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Otok, danas sam prošetala tvojim vrtićem,prošla sve đepove, zavirila opet u svaki skriveni kutak, nauživala se u pogledu na prekrasno cvijeće!!!!!! Nakon svega neznam kaj mi je najljepše, sve je krasno, krasno, krasno!!!!
Živiš na prekrasnom otoku, u prekrasnom gradiću, u najljepšoj ulici a dvorište ti je nekaj najljepše, kamnjari san snova, sekulentiči prekrasni, ali oči nisam mogla odvojiti od onog bogatstva koje se našlo na onoj bijelj stolici, nakon rada sjekirom i lopatom!!!!! Da li si sve podijelila, čak i onaj najmanji grumen, grumenčić cikasice? Da li bi se mogao naći jedan ma kako malecki bio. u zamjenu nudim da bilo kaj iz mog vrta odabereš, ako treba, zalijevam ti cijele godine svo cvijeće, Ima li kakve nade da živim za jednu malu cikasicu?????????? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prava princeza
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() Lijepo ti je u vrtu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Predivno - svega ima, i zelenila i cvjetova! Kod mene je već pusto, pripremljeno za proljeće, a ovdje kao da tek buja!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo i rascvjetano je u tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pomislim nema ništa idem pogledati druge vrtove. Ali onda ipak.... i naravski kod tebe rascvjetano, osunčano - prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Mama mia kako lijepe biljčice,ciklame okupane suncem predivne su,krizanteme prave princeze
![]() |
|
![]() |
|
![]() I sad odgovori Nataly - krizanteme su u vrtu, to su lanjske, samo su ove godine ljepše procvale Mali kaktus i Nataly - probat ću posijati sjeme tog sukulenta, više iz radoznalosti jer ih iz reznica uzgojim bez problema. Freeland - za utrošeno vrijeme na pregled moga vrta zaslužila si cikasicu. Imam ja njih puno, samo su prevelike za slanje. Po veliku moraš sama doći, moram pogledati u kakvom su stanju one male, pa se javim Lantana - campanula se malo zabunila, pa eto cvate, samo par cvjetića, ali ipak Što se tiče riječke kavice, našla sam rješenje - kruzer. Ja se ukrcam u Trstu, iskrcam u Splitu, budem kod tebe dok kruzer obiđe Dubrovnik i Grčku, u povratku se obje ukrcamo u Splitu i iskrcamo u Rijeci - a tamo odbor za doček, puna riva ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Samo se ti zezaj...
![]() ![]() Ajde Otok, ajdeee...... pliz
![]() Krizanteme i ciklame - prva liga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovako je kod mene bilo prošlog vikenda
Sunce se je probijalo kroz borove, a avioni letjeli nebom ![]() U dvorištu nered i tegle koje treba pospremiti. ![]() Htjela sam u donjem dijelu vrta pokupiti onu silu lišća koje pada s paulovnie, ali možda ste na gornjoj slici vidjeli da su mi se razbile grablje, pa mijenjam planove. Bilo je sunčano i toplo, ali stižu kišurine i hladnije vrijeme, odlučila sam ipak premjestiti svoje lonce sa sukulentima ![]() E sad, gdje s njima? Puno je toga. I dok normalni ljudi u ovo doba godine spremaju cvijeće u kuću, ja sam odlučila da će neki od mojih ljubimaca morati biti junaci i izdržati zimu, pa ne samo da ih nisam pospremila, nego sam ih još iz tegli preselila u zemlju. ![]() ![]() ![]() ![]() A avioni lete li, lete.... ![]() Tada sam shvatila što se dešava, gledaju ludu ženu koja radi gluposti po vrtu Sada još treba popuniti rupe koje su nastale kad su sukulenti odselili. Izbor je naravno pao na maćuhice ![]() ![]() I sad je sve pretumbano, samo je felicija na svom starom mjestu ![]() A kad sam već započela s avionima, da s njima i završim..... ovaj se jadnik toliko zabuljio u mene da je prošao kroz oblak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ti veliš - "zabuljio" u mene - a ja velim ZALJUBIO u tebe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |