Hosta - Funkija |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 37> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija...pogledaj moje, ako imaš neku koju imam ja, reci, jer znam imena svojih, a tako će mi biti lakše
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od mojih hosti u društvu jastučastog plamenca (Phlox subulata) i Deutzia gracilis
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kombinacija, hosta je krasna
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, prekrasna je! Jel to mama od mojih? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To joj je sestrica!!!
Inače, sve ove vaše prethodne su zaista svaka za sebe prekrasna, a ti ih imaš zavidnu zbirku! |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna slika,a hoste
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mini, male i srednje hoste:
H. Lemon frost H. sieboldiana H. High society Dva puta Blue Cadet i hosta iznenađenja. Trio uz bršljan. U kutu sve maleno, maleno. Gužva u sjeni pod zidom. Rekla bi Anastazija: moje ljubljene minice s travicom. Ligularija, hoste i paprati Gospodična s crvenim čarapicama |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, Perla kakav hostinjak... lijepu si kolekciju skupila, o kompoziciji da i ne govorim, pa varijegirani geranijum, ligularije, heuhere, paprati sami bombončići kako bi rekla jedna cvjetna prijateljica. Dobar izbor biljaka za sjenoviti vrt. Samo me prosvijetli kaj ti radi ona selotejp traka Hvala bogu, opet su s nama. Trebao nam je netko uljepšati ovaj tmurni, kišni hladni dan.
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Bea, selotejp je važan!
Nemrem mini hoste uspoređivati s lončićem, nebi se vidjele. Svako jutro te se sjetim dok srčem vruću kavu uživajući u hostinjaku. Mojim hostama današnji dan savršeno odgovara. ''Plavuše'' čuvaju svaku kapljicu kiše na svojim povoštenim listovima. Eto mene za koji dan po Davon Green. Fotke nisu profi jer su snimljene mobitelom. Čupavac mi je učinio uslugu, pa ne mogu kritizirati. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Perlić, konačno da vidim i tvoje ljepotice . Niti selotejp mi nije pomogao da si predočim njihovu veličinu. Draga prijateljice, hvala kaj si me se sjetila . Jel su u toj tegli ono plavo sivo, ona mišja uheca o kojima si pričala? Kod tebe su i paprati specijalne . Ono na predzadnjoj slici šareno, u desnom donjem kutu, je heuchera ili geranium? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na predzadnjoj slici u donjem desnom kutu vidi se variegirani geranium.
U zdjeli su najveća ''plava mišja uheka'', pa smjerom kazaljke na satu h. Lemon frost, h. Dragon tails, h. Green eyes, h. venusta i bijelozelena ljepotica sporog rasta za koju nisam sigurna da li je h Calyipso, ali mi to za sada nije važno. Sve su malene, malene..... |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bio bi red da ja uslikam moje pa da vidiš gdje su tvoje završile. Lijepe li rečenice, Perla, nadam se da si shvatila.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila bih jako vesela, draga vera4, kad bi ti uslikala svoje (ruke, motike, cipele ili hoste), pa da vidim gdje su moje (ruke, motike, cipele ili hoste) završile. Aj' snimi samo hoste, ovo je forum o cvijeću. |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa imaj malo razumijevanja za senilne penzićke. Mislila sam da ti je jasno da se radi o hostama. Jesi li ti zaboravila da si mi ih lani poslala 5 komada?
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništ' ja nisam zaboravila! Ja još nisam senilna, a nisam ni penzička.
Sjećam se ja loše pakiranih, prodrmanih hosti, ali znam da ti imaš opasnog kosca. Pa, rekoh, da ti ne vrtam, ako su hoste pokošene. |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ih pokosio ali ih je iskopavao prije nego se naslutila prva klica i posadio gdje mu "neće smetati za kositi". To ćeš sutra vidjeti. Nije još gotovo, trebaju mi još doći heuchere i ponešto, da se malo dopuni dok se malo razbacaju i one i ono ostalo
|
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo sad. Ovo mi je bila prva. Trebala sam ju podijeliti i staviti među ostale ali, eto, nisam. Duge godine ću
|
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je pak grupni portret, s jedne strane. Dok sam ja nišanila, došuljali se kopači
A ovo sa druge |
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je da se vide moje najnovije akvizicije od prekjučer, brunnera macrophyla "Jack Frost" i Opiopogon. Zasad su sitni ali će se razrasti. Nadam se.
Ova slika ne bi bila interesantna da nije onih dviju hosti izvan kruga. Dođe mi jedna i kaže "rasađivala sam ljiljane pa sam ti donijela jer ih imam previše". Ode ona, ja otvorim najlon a ni traga lukovicama, nego podanci rezani nožem. Sudeći po stilu, kuhinjskum. Pomislila sam da je zbrkala hemerokalise i ubodem ih u gužvu drugog cvijeća. Nakon par dana izašle klice. I , seli ih opet. Bile su tri, ali sam jednu uvalila Triši. |
|
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još očekujem neke heuchere, ali biti će ipak malo praznjikavo. Zahvaljujem unaprijed na sugestijama što još ubosti oko njih
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |