OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puna si prekrasnih ideja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super su jajčeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidi, vidi, koja lipa, zanimljiva kutijica!
Citiram felinu, zaista je mašta vrlo važna stvar kad si od tako malo,mješajuć svega i svačega ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedna mala staklenka, malo salvete sa ljubičicama, malo boje ...... unutra sam strpala mala čokoladna jaja sa ljubičastim omotom i poklonila za Uskrs
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ti si kraljica reciklaže i čuvateljica okoline.Sve što bi drugi bacili u smeće ti pretvoriš u umjetnost
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne teglice,bas si ih fino sredila.Valja ih vidjet.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Prozirna gdje nema salvetice? U njih stavi ušećerene ljubice (dok ih još ima) za papicu
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna staklenka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
stiglo je proljeće i na tvoje bočice, mmmmm.. osjećam miris ljubičica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tvoja koka je genijalna kad nese onakva jaja......a kutijice su u tvom stilu-kako od starog napraviti novo,lijepo i zanimljivo..........jako mi se sviđa ona metalna kutijica,totalno mi je neobična i posebna.......
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova teglica je, šta bi rekli, šarena do ludila, al na onaj pozitivni način! Neobično i odlično!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kokica je za Uskrs dobila lijepu cvijetnu haljinicu , bočice mirisne ljubičice , zaista je lijep ovaj svijet, ako znamo vidjeti i cijeniti ljepote koje nas okružuju.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su bile plastične kutije za sapun (sad znate koje su veličine). Ova prva i dalje mi izgleda baš tako - kao kutija za sapun ![]() Druga ... pa bliži se ljeto (samo ne znam zašto je na slici ispala tako jako plava, jer plava je, ali ne tako intenzivno) |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Super ideja sa kutijicama,nema veze što su male samim tim su sigurno i slađe,a što se tiče plave boje na drugoj kutijici i meni se zna desiti da na slici ispadne neka stvar puno tamnije nego inače..a i ta boja paše ovoj kutijici
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
slazem se sa andorom,bas slatke kutijice,a plava je posebna,pa zar nije ljeto na pragu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
A ja se slažem sa saritom i andorom!
![]() ![]() Svi smo pali na morsku, izgleda ![]() Oooopet sam gledala tvoje radove na staklu....ehhhhh!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ludo šarene kutijice s tim da sam i ja pala na morsku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
proljetno-ljetna kombinacija!i to vrlo,vrlo uspješna!od kutijica sam imala dojam da su veeelike dok nisam pročitala,kako ovdje valičine znaju zavarasti!odlična ideja!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |