nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 222324 |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NUNA,prošetala sam tvojim vrtom i uživala,fuksije su mi
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u jutarnjoj šetnji.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ovdje viđeno postoji samo jedan komentar - BRAVO!
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123,dijana 7566.dadinice HVALA na posjeti.
Dugo nisam postavila slike iz moga vrta.Nešto malo slika od ove sezone. |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga nuna imaš jako lijep vrt. Obožavam ruže i baš sam uživala u slikama tvojih, a naravno i u ostalom cvijeću. Ove zadnje fotkice su odlične, predivno izražene boje besprijekornih proljetnica.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je ova postava ispod hortenzije i sama sadim lukovice oko drveća i grmova
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo, kao naslikano
|
|
Odgovori | Stranica <1 222324 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |