Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 27> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koji doček si imala.Prelijepo,rascvijetano,raznobojno.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je!
Baš sam se pitala gdje si i zašto se ne javljaš. Drago mi je da si sada dobro i čuvaj se! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno , koliko šarenila
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sa malim zakašnjenjem tvom najboljem tatici (budućem djedici) čestitam rođendan, ali najdražoj majčici čestitam na tako divnoj i dragoj kčeri!!! Veseli me kada vidim da netko sa cijelom obitelji uživa u cvijeću na tako dirljiv i brižan način kao vi!! Vjerujem da si i tm usadila barem mrvicu ljubavi prema cvijeću jer ne vjerujem da je pored svih vas koji volite cvijeće on ostao imun na te cvijetne čarolije!!!
Čak sumnjam da će te jedva trpjeti još dva njeseca, jer ovo tetošenje uopšte ne ukazuje da im je to muka!!! S razlogom ovu cvijetnu sezonu posvečuješ njima, iako je tvog truda bilo najviše!!! Ovo što nosiš i čuvaš vrijedno je tvog tetošenja i trpljenja pa znam da i tvoji uživaju u toj zadaći!!! Ti samo uživaj, odmaraj i skupljaj snagu za ono što dolazi početkom ljeta!!! Prekrasne i preslatke sličice si nam prezentirala na tako jednostavan i krasan način da si zavrijedila naše oduševljenje njima, uživala sam u sličicama proljetnica od tek propupalih biljčica koje tek promaljaju zelene glavice iz zemlje, do prekrasnih otvorenih cvijetnih glavica!!! Najjednostavnije sličice uvijek nam ukazuju stvari koje inaće ni ne primječujemo, ja sam lično fascinirana sličicama visibaba i zvončića tek izišlim i zamrljanim zemljicom od nicanja!! Jednostavno, nestrpljiva sam u očekivanju tvojih novih slikica, i jedva čekam slike ljetnica, iako znam da će ti se prioriteti do tada drastično promjeniti!!! Imaš poseban filing za uhvatiti onaj trenutak koji nas sve fascinira!! Savršene slikice, kao da si profesionalac!! Moram se vratiti na tvoje prve stranice, jednostavno su fantastične!! Čuvaj taj cvijetić u krilu svom, jer proljeće dolazi svake godine, a on dolazi samo jednom, te trenutke pamtit ćeš cijeli život, kao mi tvoje sličice!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je prava proljetna fantaazija, koliko tulipana,a i ostalog, sve predivno
![]() bravo za mamu i brata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šetala sam kroz oba vrta kao ovaj smajlić
![]() Ti sad samo prošeći s fotićem, čuvaj bebeka!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pročitala sam kaj je Free napisala i naježila se.
Potpisujem sve kaj je tako lijepo rekla, od prve do zadnje riječi! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da je moja Free sve lijepo rekla da ja nemam šta više dodati
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Nema se što dodati onome što je Freeland rekla. Prekrasan vrt, prekrasna vrtlarica i divne slike. Imat će ti curicu što dočekati, velika ljepota na sve strane.
Što se strpljenja ovih oko tebe iče, imaj na umu da je i radi svih njih netko morao biti strpljiv, pa nek te ne grize savjest. Mogli su i gore proći ![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nakon onih divnih riječi od Free nemam što dodati, mogu samo potpisati svaku njenu riječ. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je proljeće baš raskošno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ovako lijepe riječi mogu doći jedino od isto tako lijepe duše... Hvala od srca!!! Ovaj post ću pamtit... ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Svima ostalima što ste odvojili vremena obići moj mali-veliki s(c)vijet i usput i ostavili koju lijepu misao i želju, puno vam hvala, punite mi baterije i za moj duh to znači i više no što možete zamislit...
![]() |
|
![]() |
|
Bez puno priče, pokazat ću vam što je sad kod mene aktualno, još koji tulipan, bijele ljubičice, klematisi koji tek počinju sa cvatnjom, pupoljci bugarskog luka, cvijet aronije, grmić žute petoprste, prošarani listovi acera, lantana, anemone, lisjak, moje zlato...itd. Možda vam se svidi!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno je kod tebe,pravi vatromet boja,jesam li ja to lantanu vidjela da cvate.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasne boje! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrseno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek lijepe slikice u tvojem vrtu, a naravno nogometašica je prava ljepotanka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |