MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 34> |
Korisnik | |
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala..puno nas je pa jednostavno nije lako proći sve
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati da u ovom vrtu još nisam bila!!!
A tako je krasan, sve pohvale! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala Dadinice ...nije ni čudo što ne stignemo sve vidjeti od tolikih tema
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja sm prvi put kod tebe u gostima, relativno sam nova pa ne zamjeri. Najprije sam pogledala dvije zadnje stranice a onda me natjeralo da pogledam od početka. Zaiste bez lažnog laskanja sve je predivno. Oduševljena sam stavranjem jezerca, patkice , one slatek mace koja se i ne vidi dobro od orhidejice, tvoje manekenke koja pozira, a okućnica sa cvijećem i grmljem što reći oduševljena viđenim , s toliko raznovrsnosti malo tko se može pohvaliti,
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala Aralija ...to je stvarano malo po malo sa puno ljubavi a uvijek izmjenim nešto tako da i meni samoj nije monotono
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa tvoj vrt je postao prava atrakcija
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... hvala Mari ..ma to je zato što sam se malo uspavala preko ljeta...nije me bilo na forumu
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jutros sam rano ustala ručak je pri kraju...kolač ispečen, pa da stavim sliku kamenjara koji je i u ovo doba zanimljiv
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan ti je vrt,vidi se da već imaš jako puno prakse i oko za detalje |
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Blue... ..kad uložiš ljubav u to što radiš..mora se vratiti ljepotom
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan i blagoslovljen Božić od srca zelim cijeloj obitelji
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...snjegović se skoro i istopio a ja nikako da stavim sliku...uspjela sam moju studenticu izvući iz kuće i eto što napravismo...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poseban je
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene po prvi put u tvom raskošnom vrtu.
Smisao za kreiranje exterijera ti stvarno ne manjka...divno si se poigrala kamenom,patuljcima i raznim drugim figurama,a da ne spominjem biljčicama Divno sam se provela i eto mene ponovo čim bude nekih novih sličica... A ako si za ovu lepoticu pitala kako se zove,i ako još nisi saznala,to je Saponaria ocymoides,prelepa prolećna cvećkica.Pozdrav. |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravih da pohvalim sneška prelepog kapetana tvog snežnog vrta
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty hvala na posjeti...pogledala sam na internetu sve pod nazivom one biljčice i čini mi se da to nije to...ili ih ima više vrsta, na internetu su nekako visoki ...ovi moji grmići se siju u jesen i niski su a cvatu u proljeće.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
snješko je pravi frajer
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi,ima ih više vrsta,i viših i baš niskih kao što je ova tvoja...Imam je i ja(mislim da sam stavila slike na mojoj temi) samo nije u cvetu,a proletos je nisam slikala kad je cvetala...Videćeš kad stigne proleće i procveta da je to to,sigurna sam. |
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |