Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 35> |
Korisnik | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija koralj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anicadk
Novo sjeme Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja obožavam fuksije, ali na žalost ne uspijem ni jednu sačuvati, budu mi jedno vrijeme super, ali nakon toga budu nikakve, nisam ih gnojila ni jednom, pa si mislim da nije možda zbog toga, jer sam čitala da vole prihranu, i netko je već ovdje pisao da vole šprickanje u listovima, pa ću opet ove godine probati, sad se iskreno nadam da će mi ostati
|
|
anicadk
Novo sjeme Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA_zps492cb7e5.jpg. -
ova je od predprošle godine http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA1_zps551e1dae.jpg. - ova je od prošle godine, ta mi je čak bila super
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anicadk, dobro nam došla. Tvoje fuksije su baš lijepo izgledale. Vjerojatno će ti ove godine uspjeti
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas su divne, ....ova tvoja grancica se drzi vec par dana...za koliko da je presadim? jer sam je bocnula uz mamu....
na dadinicinoj temi vrta si već upozorena |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Presađuju se kada im počnu rasti novi listići, to je znak da imaju žile.
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anicadk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisa fuksija ti je prelijepa, bogata cvijetom i listićima, kako ih uzgajaš, odaj nam tajnu?
da li itko od vas prska svoje fuksije vodom?
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anicadk, hvala. Fuksije su mi jedno od omiljenog cvijeća, a najveći dio znanja sam upila na ovim stranicama. Redovito zalijevanje, prihrana gnojivom s visokim udjelom kalija za bolju cvatnju, i prskam po listovima, pinciram, trgam ocvale cvjetove sa sjemenom čašicom.
A tajna je možda u tome da ih imam preko 20, a slikala sam ljepše
Tvoje fuksije su isto lijepe.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |