vilmač |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 49> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ! |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly springy
sunceee
LOVRO
Gute Fee
svima hvala na posjeti mojim stranicama!
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je krajnje vrijeme da vam pokažem neke moje sobne biljke!
sinoć sam uhvatila malo vremena pa ih evo!
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fikus benjamin sam dobila ljetos!
dracena je prva sobna biljka koju sam dobila!
roza kalanhoa i dalje cvjeta!
a sad ono najvažnije! passiflora koju sam dobila od kontesse! svo lišće joj bilo opalo al ja sam je zasadila i vidite sad koliko ima novih izdanaka! nitko sretniji od mene! tu je također i jedna pasiflora koju sam dobila od Tikvić!!! hvala curke drage!
mladi izdanak passiflore
dva sam puta kupovala pikiranu lavandu i osušila bi se prije nego bi je zasadila! stoga sam od susjede uzela dvije male grančice, stavila ih u odu i vidite kako su pustile žile!
i na kraju,vrijeme je krizantema pa i kod mene krase dom!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš lijepu kolekciju sobnoga bilja, i pasiflore, jesu li ti iste |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala antonija! kontessa i Tikvić kažu da je to kombinacija žuto-plavo! jedva čekam da procvjetaju pa da vidim! ono što me zanima je da li passiflofe mogu cvjetati i zimi!?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sobne biljke su super, ali vani je ipak najljepše
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam , ja ih imam vani pa mi zimi ne cvijetaju, kako se ponašaju unutra neznam, mislim da svaka biljka zimi treba malo odmora!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno vilmač a šeflera ti je prva liga moja je sad jedna grana od 30 ak cm a na njoj jedno 15 malih grancica sa po dva mala listića :D
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VILMAC pohvale i za sobne biljke
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vilma pod broj jedan šaflera je
Uploaded with ImageShack.us, a i ostale biljke su predivne ,gledam tvoju pasifloru imoja je ista odbacila listove u prostoriji iako nije tako toplo na stubištu u stanu ali pušta nove izdanke pa neznam kako će podnijeti ovu zimu u ostalom vidjećemo. |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za sobne biljčice!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe sobne biljčice
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija Triša panda gioiaa Fany 54 sunceee moon
svima hvala na posjeti! evo još malo biljčica!
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće Vilmač
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hodničko cvijeće ti je
|
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno sobno cviće imaš,a moram priznati da nisam znala da lavanda u vodi može pustiti žilu,eto i to je lipo znati!Ja sam samo posadila grančicu i sada imam prilično velike grmove.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je lijepo i zdravo sobno bilje, vidi se da ga njeguješ odlično!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |