Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Imamo istu boji tulipana i ukrasnog luka
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
dijana7566 - čini mi se da te "vidim" prvi puta u mom vrtu. Dobrodošla i hvala na posjeti! bergenia - ima u kamenjaru nešto i tvojih biljčica. Vidjet ćemo kad procvjetaju.. moon - nasred betona rate biljka, zaista je fora za vidjeti.. jagoda - dala sam ti i čepljez i daliju (onu koja ima cvijet crveno-bijele boje). Oboje sam ti donesla isti dan (kod Hamare na kavu). Možda čepljez nije niknuo, a možda te i iznenadi kad procvate.. ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo me nije bilo kod tebe Nataly, pa sam malo detaljnije pogledala novosti u tvom vrtu. Tulipani su ti prekrasni a i cijeli vrt. Kamenjar je super, još kad se komplet napuni sa biljčicama...Ja ću nešto kod mene počupati i donesti za popunu...
Moram ti napomenuti da onaj čepljez koji si mi dala, sve više liči na daliju...Po lišću čini mi se da je dalija, ali još nema pupove...Moram slikati da se i sama uvjeriš. Još me jedino zanima koje je boje....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je - šareno, rasvjetano, bojama razigrano, a i samozasijano pa iz betona niklo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kamenjar u povojima........................pa ne bi se reklo po fotkama....................krasnih biljčica tu ima!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Do sita sam se nauzivala setajuci tvojim vrtom, zaista je lijep.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bleky, Blanka C, Antonija, Retriver Sara - hvala vam ![]() Anaida - već par jutara se temperatura spusti skoro do 3 (jednu noć i do 0), a u susjednom mjestu je bilo i ispod 0. Jučer je preko dana temperatura došla do 19°, a onda se naglo počela spuštati. Zaista su velike oscilacije i vjerujem da to za nikoga nije dobro... ![]() Mali kaktus - silno sam željela da mi felicija prezimi i uspjela sam u tome. Posađena u vazi stajala je u prostoriji u kojoj je hladno. Jednom u 7-10 dana sam minimalno zalila, tek toliko da se ne osuši. Baka - koji dio kamenjara da ti donesem? ![]() Enrikova nona - ukrasni luk imam prvi put i sad mi je drago da sam ga kupila.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
konačno je i gorski vrt zasjo u punom sjaju! prekrasno ti je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rascvjetano,razigrano, šareno, prekrasno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se naravski, ali bih ti s guštom "ukrala" dio!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni vrt imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly, baš me raduje da kod tebe ima toliko cvjetića! Jel vam hladno jutrima ovih dana? Kod nas stalno temperature blizu nule, evo danas je u 5 bilo samo +3. Nikako da odmaknemo malo u ugodnije temperature... Danju je kako kad. Jučer samo 13, prekjučer vrućih 24! Već sam sva
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
koliko lijepih primjeraka a ukrasni luk ti je više procvjetao nego moj
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
prekrasno...oduševljena sam kamenjarom..
.
![]() |
|
![]() |
|
Još uvijek u vrtu cvatu phloxići (neki su tek proteklih dana procvali). ![]() ![]() Od tek procvjetanih biljaka tu je felicia od Natalije (poslala mi grančicu prošle jeseni pa sam zadovoljna što sam je uspjela očuvati preko zime u vazi). ![]() - armeria (babosvilka) ![]() - Geum coccineum (blaženak) ![]() - Phlox divaricata (plamenac) ![]() - napokon je procvala prva perunika ![]() I za kraj - postoje i kod mene biljke koje se same zasiju pa rastu doslovce iz betona ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora, Baka Bea, Antonija, Anaida, Otok, Tikvić, Gioiaa, Free, baka, Mali kaktus, moon, Anastazija, kontesaa - zaista ste me iznenadile tolikim pohvalama za kamenjar. Kažem da je u povojima (kao i ostali djelovi mog vrta) jer su sve te biljke posađene lani-predlani pa još nisu bujne. Usput provjeravam što kod mene može prezimiti. U kamenjaru imam problem što je tu izrazito suha zemlja pa mi ljeti ovdje uglavnom mogu uspjevati tustike, čuvarkuće i sl.. Stavit ću još jednu sliku dok je još rasvjetan... ![]() ![]() Enrikova nona, Smrcko, Hamara, Fany - drago mi je da vam se sviđa Gor(an)ski vrt. Jedva sam dočekala da i kod mene biljke počnu cvjetati. Free - nisam sigurna, ali mislim da je ova biljka došla jesenas u tvom paketu... ![]() Kad smo već kod paketa iz Međimurskog kraja, ovih dana stigao je još jedan - od našeg Kaktusića. Veliko hvala ![]() Anči i Korjenko - tulipani me i vesele a u isto vrijeme žaloste zato što ih voluharice vole.... Crni tulipani još cvatu... ![]() ...kao i višebojni ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasni su ti tulipani
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene ponovo svratih u tvoj vrt i svašta lijepog vidjeh
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |