Lantane |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 31> |
Korisnik | |
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefice, ja sam ih sijala bez namakanja. Niču dosta sporo i nikne ih manji dio. Ove male na gornjoj slici su nikle ovo proljeće iz sjemena koje je palo u teglu prošlo ljeto ili jesen.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefice, baš su ti lijepe lantane. Meni se sviđa ova ružičasta. Mislim da se zove Ham and eggs ( zbog boja). Željela sam naručiti sjeme preko neta za nju. Da li bi sada bilo rano za to tj. da čekam početak iduće godine...što mislite? |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
woow stefica, tvoja se bogme dobro razbubala. prekrasna je. jel to ona mala sadnica što si proljetos kupila?
|
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije belice,ovaj je od prošle godine, od ove je isto krasan ali boja je tamnije žuta
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ove godine kupila malu bijelu lantanu i formirala stablašicu...odlično napreduje
može li mi neko sa iskustvom napisati što će se sa stablom događati ove jeseni i zime..... sječam se da bi mi prije grmolike lantane skroz nestale i na proljeće bi mi iz zemlje izlazile mladice.... i koliko godinea može trajati stablašica ako mi uspije opstati zimu....treba li je zamotati zimi ... ja živim na moru (vodice) ... hvala |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm dobro pitanje ruzo,i ja sam o njemu arzmisljala ,al ja sam moju stablasicu stavila u teglu pa cu je sklonit,a mislila sam i u vrt stavit al me bas zanima sta ce se desit sa njom po zimi..
meni su lantane Nr 1 prezadovoljna sam sa njim,obilno mi cvjetaju i lijepo napreduju |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove senine su stvarno san snova
ja imam problem/pitanje zašto se lantani kovrčaju listovi? i to oni mladi, pri vrhu grane, do sada nikad nisam primjetila da im se to događalo - na lantanama koje sam do sada imala, bilo u vrtu ili tegli kupljena je ovo proljeće, mlada biljka, cvijet je bijele boje redovno je zalivam |
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta su Belinine lijepe!!!!!!!! Nemam rijeci.
Moja bijela, danas: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su vam.
Natalija voljela bih ti pomoći, ali neznam pravi uzrok točno, Ja sam primjetila na mojoj žutoj to ispočetka kad sam ju tek kupila, onda sam ju presadila ponovo nakon nekog vremena i oporavila se brzo. A sad kad sam se vratila s mora bila je sva pojedena i zakrcana bijelim mušicama i jajašcima s donje strane lista, tako da mi je opet sva jadna. |
|
belica,zagreb
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belice baš mi je žao... oporavlja li se?
na mojoj nema vidjeti nikakvih nametnika ili oštećenja lista |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice , tvoja je i dalje prava ljepotica .
Natalija, moja se polako oporavlja od svih šokova ovog lijeta, nema veze biti će u punom sjaju slijedeće godine. Kako je tvoja ? Jel su se prestali listovi kovrčati ? |
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni najdraze i najzahvalnije ,obozavam lantane..zadovoljn sam sa njima,do godine idu i u vrt i u teglu...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog proljeća kupila sam prvu lantanu.Dogodine nastavak slijedi...
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, jel to žuta dobila malo tamniju nijansu ? Baš je krasna !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su još male, narast će valjda, za sada se jako dobro drže :
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |