enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 27> |
Korisnik | |
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona svaka čast ,prekrasne slike paradajza,rijetko se viđaju ovakve slike ove godine
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima i da vas obavijestim da sam danas puna kolica vrhom odrezala grana mojim paradajzima , nakon jutrošnje magle nije čudo, plodovi se dobro drže a zaperci pri vrhovima su dobri pa ih više neću kidat, bojim se da ove godine nema kuhanja paradajza bit ćemo sretni ako budemo imali za jesti
ovo vrijeme za sada godi kupusnjačama, kelj mi je super a i niski grah dobro cvjeta i odmiće se |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično, bit će za zimu....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga nonica , pa ti stvarno mozes biti sretna ! Da vidis samo moju zalost ,
nemam volje fotografirati , uzas ! |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi je gušt pogledati ovogodišnje paradajze, s obzirom na nepovoljnu godinu za njih!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, krasno povrće, a i paradajz. Kod mene je, od paradajza, uspjela preživjeti samo sorta marglobe - spasila je sezonu.
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo nona!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je Nona da si bar ti (nadam se možda još netko) ubrala nešto rajčice. Ja samo za jesti i to štedljivo. Imam desetak kasno sađenih, te se drže, tek cvjetaju pa se još uvijek nadam nekom urodu.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad nagodinu budem sadila od tebe cu savjet traziti...imas veliki i uspjesan vrt...zimnica uredno slozena...bravo prava zena..
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona i kod mene isto, češnjak odličan i nekoliko glavica radića. Prije dva tjedna posijala malo salate, nije nikla. Kao što kažeš hladno i mokro. Jedva čekam vidjeti tvoj vrt ove godine.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arčik hvala ti na pohvalama, mrkvu sijem po luku kada luk već nikne štite jedno drugo od lukove i mrkvine muhe a kad luk povadim ne ostaje prazno mjesto
jadranka4 par dana bilo lijepo i toplo posadili krompir , crveni luk, grašak, blitvu , salatu, mrkvu, peršin, jučer hladno pa sam u sinovoj kotlovnici pikirala paradajz nije baš nekakav ali otporan je on ovaj je još mali za pikiranje paprika mi još nije nikla, ovo je futoški kupus krastavci bi mogli van da nije jutros bilo samo 2 stupnja i magla tikvice su još veće |
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravo mnostvo rasade....bravo nono.
...krastavci su super a tikve ce se brzo jesti...a sve mi nesto govori da salata nece dugo....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
kažeš da ti paradajz nije baš najbolji...super je...moj nije ni niknuo...sejala sam ponovo na ranču...u gredicama, koje sam pravila pre par nedelja...valjda će sad nići...nadam se da nije kasno... mislim da znam šta nije valjalo...nikad nisam kući u toku dana...ili im je pretoplo...ili prehladno...a i zalivanje mi ne ide baš od ruke...na primer danas...spoljna, dnevna temperatura bila preko 20 stepeni...a presadnice u mini plasteniku...skuvale se jadne...niko ih nije otvorio...ujutru bilo oko 2 stepena...nisam smela da ih otvorim... čak i one semenkice koje su nikle, pale su od vreline... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |