Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 90> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nisa,vracala sam se nekoliko puta,ovo je fantasticno...Dipladenija kolika je majko moja,moje i ne rastu,onda druga slika ispod nje sta je to izgleda tako posebno,ponosito,ma nebih znala kako da se dovoljno dobro izrazim,tegle -cupovi isto su fantasticni a sitni kamencici daju posebnu notu,prelepo ovi sukulenti sa ovim crnoglavim(tako mi je moon rekla)mnogo lepo,levisiu belu nisam do sada videla,ruza doroti je izuzetna ali nesto je ostavilo najjaci utisak
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tikvić na posjetu, ruža je i meni jako lijepa
Leona31, drago mi je da si navratila do mene hvala na komplimentima, drago mi je da ti se sviđa (gomoljasta begonija je na drugoj slici).
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,zdravo i bujno cvijece
i uzivala sam od prve stranice
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće,baš ti zavidim,iako je i kod nas još toplo.Uživala sam opet u tvom predivnom vrtu.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep vrt, puno prekrasnog cvijeća, velika žuta lantana je posebna, bijela lewisia je prava ljepotica.
|
|
život je more
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty Boop, hvala ti, i meni se baš lijepo podsjetiti ovih ljetnih slika
|
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska, uvijek te lijepo sresti u mom vrtu, hvala ti.
Camellia, drago mi je da si došetala sa svog brijega do mene. Ove godine je stvarno iznimno toplo za ovaj dio godine, lukovice još nisam posadila, jer je toplo i suha zemlja.
Lantana, drago mi je da ti se svidjela imenjakinja.
|
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Miska, ovo je opasna zaraza, ali barem ništa ne boli
|
|
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj, kako si lijepo rekla da ti biljke imaju svoj calendar - fuksije su ocaravajuce, kao I sve drugo
I ja uzivam u ovoj jeseni, bas je posebna - pozdrav draga
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Klaudija8, hvala na posjetu; iznenađujuće toplo je bilo, pa biljkama godi, irisi su visoki 20ak centimetara, zeljasti božuri požurili s okcima, ne znam kako će završiti
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |