Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 239240241242243 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida - ove bi godine trebao biti cvijet.
Nataly, ako ne bude ove - bit će dogodine. Važno da prežive i da se što manje dira oko njih.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od ovoh lavandi i cuvarkuca zastaje dah...
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny hvala ti.
A meni zastaje dah od ovog ljepotana. Prije par dana:
danas:
Zar može za koji dan biti još ljepši?
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je pravi ljepotan
Imam nešto slično, moram vidjeti je li i moj porumenio |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je ljepotan je i po ;)
sve pohvale |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršen je, mislim da ljepše ne može!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt draga Hoya!!!
Hvala za savjet u svezi dihondre, svakako ću te poslušati. Da li je tvoja preživjela zimu, ili si je kupila nedavno?
Ovog zadnjeg euoni...neću niti spominjati, samo ću reći da je prekrasan!
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
R. saro, uvijek me obraduješ svojim dolaskom!
Smrcko, mislim da imaš istoga, a ja neznam što se mome desilo da takve boje ima. Booo .... ???
antonija - čekaj poštara
Proljeće - moja je dihondra kupljena preklani na sajmu. Ona je crkla. Ali skupljala sam sjemenke i lani je sijala. Naravno da tada nije bila ovako jaka i moćna. Ova je prezimila u negrijanom podrumu sa samo malo zapadnog sunca, zamotana uz rubove vaze i samo je malo zaljevana - tek toliko da opstane. A na proljeće - gdje god je dirala zemlju je pustila korjen i buknula - nikad bolja !
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepotan je svaki dan sve ljepši
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan primjerak!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Hoja, nisam dugo navratila kod tebe a i meni od njega zastane dah!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, nema mi druge nego skupljati sjeme za rezervu ako slučajno ne preživi.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, Vilmač, Miro - hvala.
Proljeće, nekoliko sjemenčica bit će dovoljno!
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je zastao dah na ovom ljepotanu.
Inače biljke od tebe: delospermum se raširio , cvjeta krasno, roza mali klinčići nisu preživjeli pod oleandrima, irezina - lijepa, pravi društvo bugicama, puzavac sa žutim cvjetićime uspješno prezimio i onda bura prevrnula sandučić dolje kod susjede 3 m duboko, naravski razletilo se sve posvuda,kopriva uspješno preživjela baš kao i iberis, koji sam još dopunila onim iz Buzeta.ihondra se nije ni primila...Tako je ipak većina opstala.... i krasi moj vrt i sjeća me na tebe i tvoj krasni vrt, terase....
Skoro sam zaboravila: alstromeria niče....
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, ako smo na različitim stranama grada nismo na kraj svijeta. Jedna kratka vožnja i ... Neću valjda tebi paket slati |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni zastaje dah od cjelog tvog dvorišta, prekasno je, tamo gdje dominira lavanda fantastično, santolina, dihondra, sve je savršeno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A onda sam napravila inventuru i zaključila da mi je od tebe poprilično toga ostalo....
Tako žicanje, koje nije, ostavimo za neka buduća vremena...
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, razumijemo se ...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 239240241242243 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |